Kent Haberleri

Ankara Keçiören Dünyagöz hizmete girdi!

Dünyagöz Hastaneler Grubu, Tunus Caddesi ve Sincan şubelerinin ardından başkentteki üçüncü merkezini Keçiören'de hizmete açtı. Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Keçiören şubesi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle hizmete girdi.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Esgün, "20 yıl önce Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek hizmete açtığımız Dünyagöz'ün göz sağlığı ve teknolojisi alanında sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı referans merkezlerinden biri olduğunu ülkem ve şahsım adına gurur duyarak söyleyebilirim" dedi. 


AK: HAYIRLI OLSUN 

Esgün, "Her yeni hastaneyle bu gururumuz artarken ülkemize ve insanlarımıza karşı duyduğumuz sorumluluğumuz da artıyor" diye konuştu. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören gibi yaşam kalitesinin artırılmasına önem verilen bir yerde böylesi bir yatırımı çok akılcı buluyor ve Dünyagöz ailesini tebrik ediyorum. Ankara'mıza hem sağlık turizmi anlamında hem de bölgenin gelişimi anlamında büyük katkısı olan, istihdam yaratan böylesi iyi markaların Keçiören bölgesinde her geçen gün artmasını temenni ediyor, Dünyagöz Keçiören'in tüm halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. 


HİZMETLER TEK ÇATI ALTINDA

Binlerce vaka deneyiminne sahip medikal kadrosuyla Dünyagöz Keçiören'de katarakt tedavisinden retina hastalıklarına, lazerden çocuk göz hastalıklarına ve kornea hastalıklarından oküloplastiye kadar göz ve göz sağlığına dair tüm hizmetler sunuluyor. 


Sabah Ankara