01 / 05 / 2024

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.



Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak'ı kuş bakışı gören Kartaltepe’ye düzenlemeler yapacaklarını söyledi."Buraya güzel bir kafeterya düşünüyoruz diyen Köse parkları da yenileceklerini belirtti.  

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, sosyal tesis belediye tarafından işletilecek.Yeni kurulacak olan polis merkezi ile bölgedeki güvenliğin arttırılacğını aktaran Köse tesis düzenlenmesiyle ilgili şunları söyledi:

"Mamak’ın her köşesine fonksiyonlar tanımlayıp insanımızın hizmet alacağı alanlara dönüştüreceğiz. Kartaltepe’de de çok güzel hizmetler yapılmış, altyapısı birçok faaliyete uygun, işletilmesi lazım. Ticari alanlar oluşturulmuş. Bir bölümü emniyetle yapılan protokolle bir polis merkezine dönüştürülecek. Bölgenin güvenliği açısından bunu önemsiyoruz" dedi. 

Köse sözlerine şu ifadelerle devam etti:"Bir anaokulu var orada, alan kiralanmış anaokulunun faaliyetleri devam ediyor. Diğer alanlarda da yeni düzenlemeler yapacağız. Kartaltepe’nin manzarası çok güzel. Mamak’ın büyük bir bölümünü, Hüseyin Gazi dağını görüyor. Buraya güzel bir kafeterya düşünüyoruz. Sosyal tesis olarak biz işleteceğiz, ücretleri uygun olacak. Birinci sınıf kaliteli hizmet verecek. İnsanlarımızın orada hoşça vakit geçirmesini sağlayacağız. Oradaki parkların yenilenmesi, ailelerin rahatça yürüyüş yapmaları konusunda da güvenliğini sağlayarak ortamları uygun hale getireceğiz. Kartaltepe gerçekten çok daha güzel bir yer olacak."


Geri Dön