28 / 04 / 2024

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Mamak Diriliş Mahallesi'nde hayata geçirilen konutlar için kura çekimi ve Şehit Hamza Halit Sülün Millet Bahçesi için ilk fidan dikimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Bakan Murat Kurum, Şehit Hamza Halit Sülün Millet Bahçesi İlk Fidan Dikimi ve Mamak Diriliş Mahallesi İlk Kura Çekim Töreni'ndeki konuşmada, yeni ev, dükkan, millet bahçesi ve yeşil alanların ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Ankara Mamak taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Bakan Kurum açıklamasında başkent Ankara'nın tüm ilçelerinde 39 bin konutun dönüşümünün tamamlandığını, 10 binlerce Ankaralının güvenli ve sağlıklı yuvalarda yaşamasını sağladıklarını dile getirerek, bugün tüm ilçelerde toplam 5 bin yuvanın dönüşümüne devam ettiklerini kaydetti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre,  Ankara  genelinde yapımı tamamlanan, devam eden ve başlanacak projelere ilişkin bilgi veren Murat Kurum, merkez ve çevre ilçelerde yapılan altyapı, tarihi yapılara uygun ihya çalışmaları, yenileme, yeşil alan ve çevre düzenlemelerine de değindi.


Geri Dön