27 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faiz!

 Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faiz!

Ankara'nın en havalı projesi Mebuskent, yeni yaşam alanıyla Batıkent'te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.




Ankara'nın en yüksek bölgelerinden biri olan Karacakaya mevkünde kumlan Mebuskent, 388.000 metrekarelik dev alan üzerinde 332 adet villa ile 602 dairelik 10 bloktan oluşan çok katlı konutları üe elit bir yaşam sunuyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


120 ay sıfır faiz 

Yaklaşık 86 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan projede 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan botanik park, 5 bin metrekarelik AVM, 2 bin metrekarelik kapalı spor kompleksi, golf sahası, ilci adet yüzme havuzu, yürüyüş ve bisüdet yolları, açık hava dinlenme alanlan, süs havuzlan, otopark ve 7/24 kesintisiz güvenlik gibi çok sayıda hizmet yer alıyor. Aynca kuaför, acil durumlar için hazır bulunan eczane, çocuklannızın sosyalleşerek güzel ve eğlenceli vakit geçirebileceği kreş imkanı da bulunuyor. Aymor Gmp ortaklarından Kürşat Ayhan, satışa sunulduğu günden bu yana yoğun ügi gören Mebuskent'te her bütçeye uygun konut bulunduğunu ifade ediyor. Bahar aylanna özel 120 ay 0 faiz kampanyası hakkında da bilgi veren Ayhan, sundukları uygun ödeme planlan ile kirada oturup ev sahibi olmak isteyenleri hedeflediklerini belirtiyor. Ayhan, çift maaşlı bir ailenin, yıllarca kira ödemek yerine bu kampanyadan yararlamp neredeyse kira bedeline Mebuskent'te lüks yaşama kavuşabüeceğini vurguluyor. 



Star 


Geri Dön