28 / 04 / 2024

Ankara One Tower AVM!

Ankara One Tower AVM!

Firma: Özçelik-İmaj-Tan Ortaklığı

Proje: One Tower

2015 Mayıs'ta teslimleri gerçekleşecek olan One Tower projesinin içerisinde ayrıca AVM alanı yer alacak. Ankara One Tower AVM projesinde yer alan daireler 573 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.



306 adet daireden oluşan  One Tower  projesi lokasyon olarak Ankara'da konumlandırılıyor. İmaj, Özçelik ve Tan Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen One Tower projesinde 2 kule halinde yükseliyor. Satışların devam ettiği One Tower projesinin içerisinde ayrıca AVM alanı yer alıyor.


190 bin 183 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen One Tower Anakara Konutlarında masaj odaları, çocuk oyun alanları, fitness center, yüzme havuzu, kapalı otopark, buhar banyosu ve spor alanları gibi sosyal donatılarda yer alıyor. 


2015 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan  Ankara  One Tower Konutlarında 11 farklı tipte daire seçenekleri bulunuyor. Ankara One Tower AVM projesinin içerisinde birbirinden farklı bir çok ünlü markalar yer alacak.


Ankara One Tower Konutlarında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon penthouse tipinde konut alternatifleri sunuluyor. Ankara One Tower AVM satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler 578 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


One Tower Konutlarında ki dairelerin büyüklükleri 112,2 metrekareden başlıyor. Ankara One Tower AVM satış ofisi ile irtibata geçmek için 0312 483 03 03 no'lu irtibat numarasını arayabilirsiniz.


One Tower Ankara nerede?

One Tower adres: Kudüs Cad. No:6 Oran Mah. /ANKARA


One Tower ulaşım:

Telefon : 0312 483 03 03 

Web adresi : www.onetower.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön