29 / 07 / 2024

Ankara Özer Konutları'nda hemen teslim fırsatı!

Ankara Özer Konutları'nda hemen teslim fırsatı!

Özerler İnşaat tarafından Ankara Sincan'da inşa edilen Özer Konutları'nda hemen teslim fırsatıyla konut satışları devam ediyor. Peki Özer Konutları ne kadar? Özer Konutları'nda hangi İşte detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Özer Konutları, Özerler İnşaat  imzasıyla  Ankara  Sincan'da inşa ediliyor. 73 metrekare (net) kullanım alanına sahip 2+1 daireler yer alıyor.

Toplam 1600 metrekare alanda inşa edilen Özer Konutları toplam 16 daireden oluşmakta.  Özer Konutları'nda dairelerin belli başlı özellikleri şu şekilde;Isı ve ses yalıtımı, Çelik su deposu, Merkezi anten sistemi, Daire bitişiklerinde sandviç duvar sistemi, Antre, mutfak ve koridor seramik, Salon ve yatak odaları laminat parke, 3’lü ankastre set, Vestiyer, Hilton lavabo ve banyo dolabı, pencere, balkon kapıları ve doğramamalar 1. sınıf PVC, Daire girişlerinde birinci sınıf çelik kapı ve birinci sınıf iç kapılar bulunuyor. 

Ankara Özer Konutları nda hemen teslim fırsatı!

ÖZER KONUTLARI NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ

Özer Konutları, Ayaş-Ankara Yolu’na 900 metre, Melih Gökçek Bulvarı'na 300 metre kadar bir mesafede olup toplu taşıma, market ve diğer ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılayacak merkezi bir konumdadır.

ÖZER KONUTLARI NE KADAR? ÖZER KONUTLARI FİYAT LİSTESİ

Özer Konutları'nda dairelerin tamamı 2+1'lerden oluşuyor olup fiyatları 1 milyon 900 bin liradan başlayıp, 2 milyon  450 bin liraya kadar yükseliyor.

Çekmeköy Yeşil Bahçe Konakları 39 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ozan Beytepe'de konutlar 4 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Geri Dön