27 / 04 / 2024

Ankara Park Mozaik Evleri satışa çıktı!

Ankara Park Mozaik Evleri satışa çıktı!

Mesa, Ankara’da satışa çıkardığı Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle merkezine döndü. 970 milyon liralık değere sahip iki proje, Ankara konut piyasasına hareket getirecek.



Ankaralı Mesa Mesken, İstanbul’da hayata geçirdiği projelerin ardından yeniden ‘merkezi’ne döndü. Konut projelerinin sayısının artmaya başladığı Başkent piyasasına Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor. Park Mozaik’te Tepe ile ortaklığa imza atan Mesa, Koza 66 projesiyle de kendisiyle özdeşleşen Koza Sokak’ın son projesine imza atıyor.

 

885 konuttan oluşacak  

Mesa Mesken, Tepe İnşaat’la birlikte  Ankara  Yaşamkent’te hayata geçirdiği proje Park Mozaik’i satışa çıkardı. Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa Mesken Genel Müdürü Can Aynagöz, Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Güngenci ve Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz’un katılımıyla tanıtılan proje, 885 konuttan oluşuyor. 800 milyon lira değere sahip projede fiyatlar 470 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında değişiyor. 3 etap halinde inşa edilecek projenin ilk etabında yaşam Aralık 2016’da başlayacak. Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “İki şirketin bir araya gelmesi ve projede pek çok farklı seçeneği bir araya getirdiğimiz için Mozaik adını verdik” dedi.

 

Koza Sokak’a son nokta

 Mesa Mesken’in Ankara’da satışa çıkardığı ikinci proje, Gaziosmanpaşa’daki Mesa Koza 66 oldu. Mesa Mesken Genel Müdürü Can Aynagöz ve Genel Müdür Yardımcısı Aslı Tokatlı tarafından tanıtılan proje, Mesa’nın 25 yıl önce adım attığı Koza Sokak’ta hayata geçiriliyor. Can Aynagöz, “İller Bankası’ndan ihaleyle yüzde 40 hasılat paylaşımı aldığımız bu arsa ile Koza Sokak’a son noktayı koyuyoruz” dedi. Aslı Tokatlı ise şunları söyledi: “170 milyon lira ciroya sahip projede bir kule iki yatay bina yer alıyor. 35 katlı 125 metre yüksekliğindeki proje bölgenin ikonik binalarından olacak. Bölge daha çok büyükelçilerin yaşadığı bir yer ve daireler yabancılara kiraya veriliyor. 2+1 daire kiraları 3 bin 500 lirayı buluyor. Getirisi yüksek, yatırımcıların tercih ettiği bir bölge.” 

 

40 ülkeye tünel kalıp satıyor

 

Mesa’nın Ankara’da Türkiye’de ilk kalıp tünel sistemini üreten 135 bin metrekarelik Mesa İmalat tesisi de bulunuyor. 40 ülkeye ihracat yapan Mesa, geçen yıl 65 milyon dolar ciro elde etti. Erhan Boysanoğlu, “Fransızlardan aldığımız sistemi şimdi 40 ülkeye satıyoruz” diye konuştu.

 

Bölgenin en büyüğü olacak 

ERHAN Boysanoğlu,“Yaşamkent bölgesinin en büyük ölçekli projesini inşa ediyoruz. Herkes projede kendine uygun bir konut bulabilecek. Bölge zaten Ankara’nın çok önemli bir konumu” dedi. Park Mozaik’in yatırımcıya fırsatlar sunduğunu belirten Tepe İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Güngenci, projede ilk etaptaki 348 konutun satışlarının yarısının lansmandan önce tamamlandığını söyledi.

 

Atila Kemal Oğuz, Erhan Boysanoğlu, Bahadır Güngenci, Can Aynagöz, yeni projeleri hakkında bilgi verdiler.


Vatan 


Geri Dön