19 / 05 / 2024

Ankara Tepe Prime'de ilkbaharı karşılama partisi düzenlendi!

Ankara Tepe Prime'de ilkbaharı karşılama partisi düzenlendi!

Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankaralılara farklı bir iş ve yaşam biçimi sunmaya hazırlanan Tepe Prime düzenlenen parti bir ile baharı karşıladı



Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankaralılara farklı bir iş ve yaşam biçimi sunmaya hazırlanan Tepe Prime, düzenlenen bir parti ile baharı karşıladı. Tepe Prime sakinleri ve  Ankara  'nın önde gelen isimlerinin katıldığı Tepe Prime Bahar Partisi, soğuk bir Ankara akşamına rağmen, sıcak parti ortamı oluşturuldu. Pınar Ayhan 'ın şarkılarıyla renk kattığı Bahar Partisi 'nde, perküsyon ve dans gösterileri ile DJ Bülent 'in seçtiği hareketli müzikler davetlileri coşturdu.
Mimarisi, çevreci yaklaşımı ve akıllı bina özellikleriyle Ankara 'nın en prestijli ofis projesi olan Tepe Prime, yeşil bina özellikleri ve tüm inşaat sürecinde kullanılan doğal malzemeleri ile dikkat çekiyor. Geri dönüşümlü malzemelerin kullanımına ağırlık verilen Tepe Prime 'ın açık alanlarında gölge oluşturacak geniş yapraklı ağaçlar ve su ihtiyacı az olan bitkiler tercih ediliyor.
Bölgesel bir merkez oluşturma hedefiyle yola çıkılan Tepe Prime Avenue ise alışılagelen kapalı alışveriş merkezleri yerine günlük ihtiyaçların karşılandığı, yemek ve eğlence mekanlarını açık havada buluşturan farklı bir konsept sunuyor. Tepe Prime Residence ve Business bloklarının arasında oluşturulan dış mekanlara farklı yönlerden ulaşılabiliyor ve bu mekanlar özel peyzajlı düzenlemelerle bir tür gösteri alanına dönüşüyor.


Geri Dön