27 / 04 / 2024

Ankara Tepekent Konutları iletişim!

Ankara Tepekent Konutları iletişim!

Firma: Kom Yapı

Proje: Tepekent Konutları

Ankara Tepekent Konutları iletişim için 444 3 968 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Dairelerin 264 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede banka kredisi kullanılabiliyor.



Tepekent Konutları 4 blok halinde yükseliyor. Dairelerin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje 39 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Ankara  Tepekent Konutları  iletişim için 444 3 968 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2017 yılında tamamlanacak olan projede teslimlerin bu yıl sonunda başlaması öngörülüyor. 


Tepekent Konutları ödemeleri yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisiyle vade şeklinde yapılabiliyor. Proje 570 adet daireden meydana geliyor. 


Tepekent Konutları'nın sosyal olanakları arasında; otopark, restaurant, çocuk oyun parkı, çardak, sinema salonu, fitness center, mescit, sauna, süs havuzları, asma köprü, basket sahası bulunuyor. 


Kom Yapı imzası ile hayata geçirilen Tepekent Konutları Ankara'da inşa ediliyor. Projede ev fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ankara Tepekent Konutları iletişim

Tel: 444 3 968

Web: http://www.komyapi.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön