Kent Haberleri

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nda inşaat başladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 


Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmalara başladıklarını dile getirdi. 

 

Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni 6 yıl sonra yeniden kamuoyunun gündemine taşıdıklarını söyleyen Baran, 
"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine paydaşlarımızla projeyi bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmalara başladık" diye konuştu. 

 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Baran, yazılı açıklamasında, yönetimin görevde 1 yılını başarıyla tamamladığını ve ATO'nun daha iyi hizmetler üretmesine katkı sağlayan herkesin bu başarıda payı olduğunu aktardı. 

 

Dijital dönüşüm kapsamında web portalını yenilediklerini ve "Mobil ATO" uygulamasını da hayata geçirdiklerini bildiren Baran, uygulamayı akıllı telefonlarına yükleyen üyelerin duyuru ve etkinliklerden anında haberdar olduğunu ve ATO yönetimiyle doğrudan iletişime geçebildiğini de sözlerine ekledi.