Kent Haberleri

Ankara ve İstanbul’da yaşayanlara müjde! Sadece 5 TL’den satılacak

Ankara'da ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak. Vatandaşların merakını gideren haber de çok geçmeden geldi

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar Ankara ve İstanbul'da pide fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Vatandaşların merakını gideren haber de çok geçmeden geldi. 

Hem İstanbul büyükşehir Belediyesi hem de Ankara Büyükşehir Belediyesi önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre İstanbul ve Ankara’da 300 gramlık ramazan pidesi 5 TL’den satılacak. Belediyelerin yaptığı o açıklamalar:

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında pide fiyatlarını 5 TL’den satılacağını şu sözlerle duyurdu:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan’da vatandaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz. Başkent Market şubelerimizden alabileceğiniz 300 gram pide fiyatını 5 TL olarak belirledik”

 

İstanbul’daki güzel haberi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi. İmamoğlu yaptığı duyurusunda İstanbul’da pidenin 5 TL’den satılacağını duyurarak şu paylaşımı yaptı:

“Vatandaşlarımız #Ramazan’da 300 gramlık pideyi 5 TL’den Halk Ekmek büfelerinden satın alabilecekler. İstanbullulara lezzetli ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz”