Kent Haberleri

Ankara ve Sivas için acele kamulaştırma kararı!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlarr için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Karar sayısı: 1047
Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlar ile üzerindeki muhdesatın Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27'nci maddesş gereğince karar verilmiştir.

Cumhurbaşkanı Kararı için tıklayın