Ticari

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor.  Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, NATA Holding ve Sincan Motorlu Araç Satıcıları Derneği (SİMAS) işbirliği ile hayata geçirilen Vega Otonomi'nin 2023 yılı ikinci çeyrekte faaliyete geçmesi hedefleniyor

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan Otonomi’nin model olarak alındığı, Ankara Sincan’da hayata geçen Vega Otonomi'de tapu dağıtımları resmen başladı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, NATA Holding ve Sincan Motorlu Araç Satıcıları Derneği (SİMAS) işbirliği ile hayata geçirilen Vega Otonomi'nin 2023 yılı ikinci çeyrekte faaliyete geçmesi hedefleniyor. Ankara'nın kuzey bölgesini rahatlatacak ve çehresini değiştirecek olan Vega Otonomi hakkında bilgi veren SİMAS Başkanı Gökhan Çalışkan, merakla beklenen projede sona yaklaşıldığını ve tapu dağıtımlarına başlandığını dile getirdi. SİMAS Başkanı Gökhan Çalışkan yaptığı açıklmada söz konusu projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçeceğini dile getirdi.

Vega Cadde Ofis nerede?

Dev bir bankadan daha, ‘sermaye karlılığı’ uyarısı!

Otomobil alacaklar dikkat! Hangi markalar bugün zamlanıyor?