29 / 04 / 2024

Ankara'da 3 milyon 600 bin TL'ye satılık termal otel!

Ankara'da 3 milyon 600 bin TL'ye satılık termal otel!

Haymana Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Haymana İlçesi, Medrese Mahallesi, 46 ada, 9 parselde yer alan 2 bin 302 metrekare alanlı termal oteli satışa sunuyor. Otelin tahmini bedeli 3 milyon 600 bin TL



Haymana Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilan şu şekilde;

HAYMANA BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN

1- İHALENİN KONUSU: Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Haymana İlçesi, Medrese Mahallesi, Hamamaltı mevkii içerisinde bulunan aşağıda pafta, ada, parsel numarası, imar durumu, M2 rayiç bedeli İle toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarı belirtilen Termal Otelin satış ihale işidir.

Pafta:-
Ada: 46
Parsel: 9
Yüzölçümü (ha, m2): 1 ha 2302 m2
İmar Durumu: planındadır
Muhammen Bedel (TL): 3.600.000.00
Geçici Teminat (TL): 108.000.00

2- İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ: "Termal Otel" in satışı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 inci maddesinin (a) fıkrası gereğince kapalı teklif usulü suretiyle ihale edilecektir.

3- İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ: ihaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250.00 (ikiyüzellitürklirası) TL karşılığında Belediyemizin Yazı işleri Müdürlüğünden temin edebilirler.

4- ÖDEME KOŞULLARI: Satış bedeli şartnamede belirtildiği şekilde müşteri tarafından % 50' lik kısmı peşin, kalan % 50'lik kısmı ise en geç 90 (doksan) gün içerisinde kanuni faizi ile birlikte ödenecektir.

5- GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI: ihaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler, muhammen bedel olan-3.600.000.00 (üçmilyonaltıyüzbintürklirasının) TL'nın %3'ü olan 108.000.00 (Yüzsekizbintürklirasi) TL yi geçici teminat olarak vereceklerdir. Bu bedelin altında geçici teminat veren isteklilerin teklifleri açılmadan değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Geçici teminat Türk Lirası olarak Belediyemiz Veznesine nakden \ Halk Bankası Hay-mana ilçe Şubesi, IBAN. TR97 0001 2001 3590 0007 0000 02 nolu Belediyemiz hesabına da yatırılabilir veya süresiz teminat mektubu ya da devlet tahvilleri ile hazine kefaletine haiz tahvil olarak verilebilecektir.

6- İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ: "Termal otelin" satış ihalesi 10 / AĞUSTOS / 2011 ÇARŞAMBA günü saat 14.00'te Haymana Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda ihale Komisyonunca (Haymana Belediyesi Encümenince) yapılacaktır.

İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istenilen belgelerle birlikte Haymana Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne ihale saati 14:00'e kadar, sıra alındılar karşılığında vermeleri, ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak, postadaki vakit gecikmeler veya telgrafla yapılan başvurular ihale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir.

7- İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI: Tekliflerin aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecek şekilde hazırlanmaları esastır.

A) İÇ ZARF
iç zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecektir.
a) Teklif Mektubu,
b) İhaleye iştirak eden özel ve tüzel kişiler, teklif sahibi (kendisi) veya kanuni vekili tarafından imzalanacak ve bu teklifte şartname ve eklerini aynen kabul edildiğini belirtecektir. Teklifler hem rakamla hem yazıyla açık olarak yazılacaktır. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunan teklifler
reddedilir. Ve hiç ihaleye girmemiş sayılır.

B) İÇ ZARFIN KAPATILMASI

Bu teklif bir zarfa konulup, kapatıldıktan sonra, zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olan açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır, kaşelenir vaya mühürlenir.

C) DIŞ ZARF

Dış zarfın aşağıdaki bilgi ve belgeleri içermesi esastır,

a) Teklif mektubunu içeren iç zarf
b) % 3 geçici teminatı 108.000.00 (Yüzsekizbintürklirasını) TL'nı belediye veznesi veya banka hesabına yatırdığına dair belge
c) ihaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname
d) Kanuni ikametgâh adresi
e) Türkiye'de tebligat için adres göstermesi
f) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihale tarihinin içerisinde bulunduğu 2011 yılında alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ve faaliyet belgesi
g) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her biri istenen belgeleri vereceklerdir.
h) Şartname bedeli olan 250.00 TL'nın belediyeye ödendiğine dair makbuz
ı) SGK, Gelir idaresi ve Haymana Belediyesine borcu olmadığına dair belge. 6111 sayılı
Kanun haklarından faydalanılmış ise borç yapılandırılmasına ilişkin ilgili idareden alınmış
yazı.
i) Noterden alınmış, teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya
imza sirküleri
j) Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin
noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza sirküleri veya imza beyannamesi.

D) DIŞ ZARFIN KAPATILMASI

Yukarıda belirtilen belgeler usulüne uygun olarak 2086 sayılı Devlet ihale Kanunu'nda belirtildiği şekilde bir zarfa konmalıdır.

Bu zarfın üzerine isteklinin adı - soyadı ve açık adresi ile teklif konusu işin adı yazılarak kapatılmalıdır.
İç zarfta olduğu gibi dış zarfında yapıştırılan yerinin ıslak imza ile imzalanması mühür veya kaşelenmiş olması gerekmektedir.
İlan olunur.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön