27 / 04 / 2024

Ankara'da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara'da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL'den başlayan fiyatlarla...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da yer alan 389 adet arsayı satıyor. Söz konusu arsalar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...



Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 389 adet muhtelif arsa satışa sunuldu. 

Söz konusu arsalar, Akyurt, Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yeni Mahalle ilçelerinde yer alıyor. 

Ankara'da yer alan arsalar için satış ihalesi 28-29 Kasım tarihlerinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

Ankara da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL den başlayan fiyatlarla...

METREKARESİ 40 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Ankara'nın 25 ilçesinde yer alan arsaların imar durumları, konut alanı, plansız alan, bağ-bahçe alanı, sanayi ve depolama alanı, gelişme konut alanı, tarım alanı, köy yerleşik alanı, küçük sanayi alanı şeklinde açıklandı. 

Satışa sunulan arsaların büyüklükleri 158.24 metrekareden başlıyor. Hemen teslim olarak satışı yapılacak arsalar için 2 bin 500 TL'den başlayan geçici teminat bedelleri belirlendi. 

Ankara'da yer alan arsaların metrekare rayiç değerleri 40 Türk Lirası'ndan, fiyatları ise 10 bin 641,20 Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Ankara da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL den başlayan fiyatlarla...

PEŞİN ÖDEMELERE YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından, Ankara'da satışa sunulan arsalar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Bunun yanı sıra arsalar için yüzde 20'ini peşin kalanını 24 ay vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. 

Söz konusu arsalar için satış ihalesi The Green Park Hotel Kızılırmak'ta gerçekleştirilecek. 

Arsa açık artırmasına internet üzerinden de katılım sağlanabiliyor. İnternet katılım başvurusu 1 iş günü önceden sona erecek. 

Ayrıca, açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek ya da tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Şubesi IBAN(TR66 0001 2009 8780 0010 2613 00) no.lu TL hesabına teminatı ödemesi yapması gerekiyor. 

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Antalya Konyaaltın'a 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!


Geri Dön