Proje Güncel

Ankara'da geniş daire isteyenler için Adiva Ümitköy!

Şahin Mimarlık İnşaat Ltd. Şti'nin şehrin önemli merkezlerinden Ümitköy’ün girişinde projelendirdiği Adiva Ümitköy, ana yollara ve popüler sosyal mekanlara yakın konumuyla dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

25 seneyi aşkın süredir Ankara’da faaliyet gösteren Şahin Mimarlık İnşaat Ltd. Şti'nin  şehrin önemli merkezlerinden Ümitköy’ün girişinde projelendirdiği Adiva Ümitköy, ana yollara ve popüler sosyal mekanlara yakın konumuyla dikkat çekiyor. Projenin Ümitköy metrosuna uzaklığı yaklaşık 400 metre.


Hem geniş bir yaşam alanını tercih edenlere hem de büyük ailelere hitap eden, 9 kattan oluşan butik proje Adiva Ümitköy'de 4+1 (218 m2) olarak planlanmış 39 daire bulunuyor.


Akıllı ev teknolojisinden sosyal alanlara ve daire içi çözümlere pek çok özellik projede bir araya getirilmiş.


Adiva Ümitköy, kontrollü girişleri, 24 saat canlı ve kameralı güvenliği, görüntülü intercom sistemi ile günün her saati emniyetli bir yaşam vaadediyor.


Adiva Ümitköy projesinde 350 metrekare sosyal alan, 1.700 metrekare yeşil alan ve açık otopark yer alıyor. Ayrıca her dairenin kapalı otoparkı bulunuyor.


807.000 - 1.200.000 TL  aralığındaki fiyatlarla satışa sunulan projenin Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.


Şahin Mimarlık İnşaat Ltd. Şti, kuruluşundan bugüne Ankara’da toplu konut, iş merkezi ve okul yapıları olarak yetmişe yakın binada toplam 180.000 m2’ye yakın inşaat projesi tamamladı.


EmlakKulisi.com