Kent Haberleri

Ankara'da Hitit-Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi proje toplantısı 22 Nisan'da!

Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak GıdaTaş.Taah.San ve Tic. A.Ş. tarafından; Hitit-Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi Projesi için 22 Nisan'da 11:00'de toplantı düzenlenecek.

Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak GıdaTaş.Taah.San ve Tic. A.Ş. tarafından; Ankara İli, Güdül İlçesi, Çağa Beldesi, Güneyce Mahallesi, Çoban Harmanı Mevkii'nde, "Hitit-Ayaş Termal Otel ve Sağlık Merkezi Projesi Kapasite Artışı"nın yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri: Ankara İli, Güdül İlçesi, Çağa Beldesi, Çağabey Mahallesi, Beypazarı Caddesi, No:197, Fatih Camii Karşısı, Öztürk Restorant


Toplantı Yerinin Adresi: Ankara İli, Güdül İlçesi, Çağa Beldesi, Çağabey Mahallesi, Beypazarı Caddesi, No: 197, Fatih Camii Karşısı, Öztürk Restorant : 


Toplantı Tarihi: 22.04.2015 


Toplantı Saati: 11:00


Proje Sahibi: Hitit Ayaş Termal Sağlık İnş.Tur.Org.Emlak Gıda Taş.Taah. San ve Tic. A.Ş.