27 / 04 / 2024

Ankara'da otel inşaatı nedeniyle vatandaş isyan etti!

Ankara'da otel inşaatı nedeniyle vatandaş isyan etti!

Ankara Çukurambar Kızılırmak Mahallesi'nde yapımı devam eden The Greenpark Ankara Otel inşaatının çevreye verdiği rahatsızlık vatandaşların isyanına neden oldu. İnşaat işçilerinin çevre duyarsızlığı ise mahalle sakinlerini son derece rahatsız ediyor...



Ankara Çukurambar Kızılırmak Mahallesi'nde yapımı devam eden The Greenpark  Ankara  Otel inşaatının çevreye verdiği rahatsızlık vatandaşların isyanına neden oldu. İnşaat işçilerinin çevre duyarsızlığı ise mahalle sakinlerini son derece rahatsız ediyor.

Kızılırmak Mahallesi'nde etrafı sitelerle çevrili bir arazide inşaatı devam eden The Green Park Ankara Otel'in çevreye verdiği zarar tepkilere neden olurken devam eden inşaat çalışmalan vatandaşlan rahatsız etti. 2012 yılında yapımına başlanan ve beş yılda tamamlanması öngörülen otelde çalışmaların gece geç saatlerde son bulup, sabahın erken saatlerinde de başlaması mahallede yaşayan vatandaşı canından bezdirdi. İnşaat çalışmalan esnasında kendilerinin göz ardı edildiğini iddia eden vatandaşlar, gürültü yüzünden geç saatlere kadar uyuyamadıklannı düe getirdiler.

2017 YILINA KADAR BU ŞEKİLDE DEVAM EDİLMEZ
İnşaatın kaba malzemesinin apartman dairelerinin önüne, evlerinin içine kadar geldiğini ifade eden vatandaşlar tozdan evlerinin kapılanın açamadıklarını belirtiyorlar. Vatandaşlar, otelin bitmesi için öngörülen 2017 yılma kadar bu şekilde yaşamlarına devam edemeyeceklerini dile getirdiler.

İNŞAAT UYUTMADI
Otel inşaatının bulunduğu mahallede oturan hane sahipleri, inşaat yapılırken ortaya çıkan gürültü ve kirlilikten yana şikâyetlerini dile getirdiler. Bir apartman yöneticisi otel inşaatından mahallede yaşayan herkesin şikayetçi olduğunu anlattı. Gece geç saatlere kadar devam eden çalışmaların sabah erken saatte başladığım söyleyen apartman yöneticisi Gökhan Aldcaya mahallelinin en çok da toz ve inşaatın kaba pisliğinden yana şikayetçi olduğunu anlattı.
Kızılırmak Mahallesi sakinleri yapımı devam eden otel inşaatının çıkardığı gürültü ve pislik ile çevreye verdiği rahatsızlık vatandaşları isyan noktasına getirdi. Geçen yıl başlanan inşaatın gürültüsüne kazanabileceklerini belirten mahalleli, çevrenin kirletilmesinden son derece rahatsız.


Yeni Şafak

Geri Dön