28 / 04 / 2024

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 



Aydın,  İzmir  ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğiCumhurbaşkanı kararı ile Resmi Gazete'de yayımlandı.

AYDIN'DA 71 MİLYON 200 BİN LİRALIK SATIŞ!

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aydın'ın Didim ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirilmesi için gerçekleştirilen ihale sonucunda 71 milyon 200 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Has Karaarslan İnşaat Limited Şirketine satıldı.

İZMİR'DEKİ TAŞINMAZ 101 MİLYON LİRAYA SATILDI!

İzmir'in Çiğle ilçesi Balatçık Mahallesi'nde yer alan taşınmazın da aynı yöntem ile özelleştirilmesi için yapılan ihalenin sonucunda 101 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Metropol Un Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine satılmasına karar verildi. 

Ankara daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL lik satış gerçekleşti!

MUŞ'TA 42 MİLYON 655 BİN LİRALIK SATIŞ GERÇEKLEŞTİ

Mülkiyeti  Ankara  Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ adına kayıtlı olan Muş'un Merkez ilçesi Alizurum (Tandoğan) Köyü'ndeki taşınmaz ve üzerindeki yapıların bir bütün halinde özelleştirilmesi için düzenlenen ihale sonucu 42 milyon 655 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren MPK Enerji İnşaat Eğitim Hizmetleri Yatırım Danışmanlık Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketine satılması uygun bulundu.

ANKARA'DAKİ TİCARET KONUT ALANI  İMAR DEĞİŞKLİĞİ

Öte yandan mülkiyeti Hazine Maliyesi adına kayıtlı özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara'nın Çankaya ilçesi Çayyolu Mahallesi'ndeki bir taşınmaza ilişkin "ticaret-konut alanı" kullanım kararı getirilmesine yönelik uygulama imar planı değişikliği ile onaylandı. 

Fatih'te Tapu Müdürlüğünde 136 ünlü ismin tapu kayıtları paylaşılmıştı: Tapu kaydı davasında son dakika gelişmesi!

İzmir'de 1934'te 2 milyon liralık Yunan gayrimenkulü satılmış!

Tapusuz gayrimenkul satılabilir mi?

Ziraat GYO'nun Pırlanta Sitesi'ndeki taşınmazının değeri 14 milyon TL oldu!


 


Geri Dön