29 / 06 / 2024

Ankara'daki dev ihale sonuçlandı! En yüksek teklifi 7.5 milyar TL ile Gamador İnşaat verdi!

Ankara'daki dev ihale sonuçlandı! En yüksek teklifi 7.5 milyar TL ile Gamador İnşaat verdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), başkent Ankara'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif, 7 milyar 500 milyon Türk Lirası ile Gamador İnşaat tarafından verildi.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından başkent Ankara'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif, 7 milyar 500 milyon lira  Gamador İnşaat tarafından verildi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, Maliye Hazinesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü adına kayıtlı, başkent Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Akköprü Mahallesi'ndeki, 65253 ada 1 parsel numaralı 32 bin 927,26 metrekare yüzölçümlü taşınmazın ve 65253 ada 2 parsel numaralı 32 bin 494,69 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerindeki yapıların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde en yüksek teklif, 7 milyar 500 milyon Türk Lirası ile Gamador İnşaat Taahhüt Hayvancılık İthalat İhracat İmalat Üretim Anonim Şirketi tarafından verildi.

GAMADOR PARLA ÖN SATIŞA ÇIKMIŞTI


Gamador İnşaat, başkent Ankara'da inşa edeceği yeni projesi Gamador Parla'yı ön satışa çıkarmıştı. Yenimahalle'de yükselecek olan Gamador Parla'da 721 konut ve 68 dükkan bulunacak.

Ankara daki dev ihale sonuçlandı! En yüksek teklifi 7.5 milyar TL ile Gamador İnşaat verdi!

Ankara Gamador Parla projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje için geçtiğimiz günlerde 'ÇED gerekli değildir kararı' verilmişti.

376 milyon 482 bin 500 liraya mal olması planlanan Gamador Parla projesinin arsa alanı 17 bin 813 metrekare, inşaat alanı ise 111 bin 276 metrekare.

10 blok şeklinde yükselecek olan  Ankara  Gamador Parla projesinin taban alanı 9 bin 223 metrekare şeklinde açıklandı. Gamador İnşaat Gamador Parla'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutlar alacak.

Ankara Gamador Parla projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 250 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.  Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Nisan ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 
 
Gamador Parla projesine en yakın konut 10 metre Kuzeybatıda yer alırken, söz konusu proje alanı Ankara İl Merkezine yaklaşık 15,5 kilometre mesafede Yenimahalle ilçe merkezine ise yaklaşık 3,3 kilometre mesafede bulunuyor. 
 

Ekonomist Mert Başaran'dan evini satıp mevduata yatırmayı düşünenler için çok önemli uyarı!

Türkiye Müteahhitler Birliği açıkladı! İnşaat sektörü artık Vietnam ve Filipinler'den işçi getiriyor...

Haziran ayı işsizlik maaşı ne zaman yatacak?


Geri Dön