03 / 05 / 2024

Ankaragücü Store, Ankara'da açıldı!

Ankaragücü Store, Ankara'da açıldı!

Ankaragücü'nün Tandoğan'daki spor tesisleri bünyesinde yer alan Ankaragücü Store açıldı



Turkcell Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün resmi ürünlerinin satılacağı "Ankaragücü Store"un açılışına
katılan  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bu aslında başlangıç. inanıyorum ki bu mağazaların adetleri artacak. Ankaragücü, Türkiye'nin takımı. Hayırlı olsun" dedi.

Ankaragücü'nün Tandoğan'daki spor tesisleri bünyesinde yer alan Ankaragücü Store'un açılışını yapan Gökçek, kulüpte yaşanan son gelişmelere ilişkin soruları yanıtladı.

Melih Gökçek, teknik direktör konusunun bu hafta halledebileceğini belirterek, "Duyduğum kadarıyla hocalar devrede gelmek istiyor. Devre arasında takımı kendi dönemlerinde çalıştırmak istiyorlar. Hoca transferinin gecikmesinin altında başka anlamlar aranıyor. İlk yarının bitmesi bekleniyor. Hoca konusunun bu hafta halledilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Kulüp teknik direktörlüğü konusunda geri adım atan çalıştırıcıların olduğunu ifade eden Gökçek, "Bazı menajerler Ankaragücü aleyhine propaganda yapıyor. Ankaragücü sıkıntılı, zorlu kulüp diyorlar. Hocalar da geri adım atıyor. Ankaragücü, 100. yılında mutlaka şampiyonluğa oynamalı" ifadelerini kullandı.

-"ÇİFT BAŞLI YÖNETİM OLMAZ"-
Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın ile kişisel bir sorunu bulunmadığını, ancak kulüp yönetim kurulunda bir sorun olduğunu kaydeden Melih Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çift başlı yönetim olmaz. Maalesef yönetim içinde iki başlılık var. Herkes bir yana çekiyor. Çekince karışıklık olur. Kendi aralarında almış oldukları istifa kararları var. Bunlar doğru değil. 3 ya da 10 Ocak'taki genel kurulda bu sorunları kökünden çözeceğiz."

-YÖNETİCİ ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR-
Gökçek, sarı-lacivertli kulübün yöneticilerine sağladıkları maddi katkıdan dolayı teşekkür ederek, "Kongrede bu rakamları duyduğunuz zaman şaşıracaksınız. 2006'da Ankaragücü'nde forma giyen İlhan Mansız'a olan borçları yeni gelen yönetim kurulu ödüyor. Şu anki alacaklılar hariç, eski alacaklılar 4.5 trilyon alacak. Bu nasıl bir iş. Boynumuzun borcu Ankaragücü'nü iyi yerlere getirmek" şeklinde konuştu.

-ONURSAL BAŞKANLIK-
Ankaragücü'nün onursal başkanlığına ilişkin bir soruya ise Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Ben böyle bir sıfat almadım. Ben Ankaragücü'nün, Ankaraspor'un, Gençlerbirliği'nin bütün Ankara kulüplerinin onursal başkanıyım" dedi.

Ankaragücü Store'da bir süre gezen ve kulüp yönetim kurulu üyesi Ayhan Atalay'dan detaylı bilgi alan Gökçek, daha sonra mağazada alışveriş yaptı.

Alışverişin ardından başkan Gökçek, mağazanın yanında bulunan sahada idman yapan altyapıdaki futbolcularla saha ortasında sohbet etti.

Yönetim kurulu üyesi Atalay, resmi ürünlerin satıldığı mağazanın açılışını "Bir kulüp olmanın gereği" şeklinde yorumlarken, korsan ürün satışının önüne geçmek istediklerini ifade ederek, 19 Mayıs Stadı'nın çevresine de iki platform kurarak satış yapacaklarını söyledi.
AA


Geri Dön