17 / 07 / 2024

Ankaralı iş adamları o ilden parsel parsel arsa almaya başladı!

Ankaralı iş adamları o ilden parsel parsel arsa almaya başladı!

Eskişehir son zamanlarda arsa yatırımcılarının ilgi odağı olmaya başladı. Özellikle Ankaralı iş adamları Eskişehir'den parsel parsel arsa satın alıyor.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Ankara'ya yakınlığı ile dikkat çeken Eskişehir, son zamanlarda arsa yatırımcılarının odağına yerleşti. Özellikle Ankaralı iş adamları Eskişehir'den arsa almaya başladı. 

ARSA YATIRICILARI ROTAYI ESKİŞEHİR'E ÇEVİRDİ

Ankara'ya olan yakınlığı nedeniyle Eskişehir, yatırımcılar için cazip bir konumda bulunuyor. Şehirdeki ekonomik ve altyapısal gelişmeler, gayrimenkul sektörünü olumlu yönde etkiliyor. Ayrıca Eskişehir, sanayi ve ticaret alanında da hızla büyüyen bir şehir olması sebebiyle yatırım potansiyeli taşıyor.

ARSA VE TARTLA YATIRIMI YAPMAK İSTEYENLER DİKKAT!

Eskişehir'de arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar, şehrin gelecekteki planları ve projeleri hakkında detaylı bir araştırma yapması öneriliyır.  Ayrıca bölgedeki gayrimenkul piyasasını yakından takip ederek doğru bir yatırım kararı verilebilir. 

 Ankaralı iş adamları o ilden parsel parsel arsa almaya başladı!

KISA VADEDE TOPRAK YATIRIMI YAPARKEN NEYE DİKKAT EDİLMELİ?

Arsa ve arazi yatırımı, uzun vadeli bir yatırım aracıdır. Fakat bazı yatırımcılar kısa sürede dönüş alabilmek için arsa ve arazi yatırımı için uzun süre beklemek istemiyor. Bu konuda kısa vadeli toprak yatırımını tercih ediyor. Peki kısa vadeli toprak yatırımında neye dikkat edilmeli?

**Kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları uzmanlar şöyle açıkladı:

Hızla gelişen bölgeleri ve altyapı projelerinin yoğun olduğu alanları seçin. Bu bölgeler genellikle kısa vadede değer kazanma potansiyeline sahiptir.

Bölgedeki toprak fiyatlarını ve yatırım potansiyelini analiz edin. Benzer yatırımlardan elde edilen getirileri inceleyin.

Yeni yapılan veya planlanan yol, köprü, havaalanı gibi altyapı projelerine yakın bölgelerde toprak satın alın. Bu tür projeler, bölgenin hızlı değerlenmesini sağlar.

Şehir merkezlerine yakın, yeni konut veya ticaret projelerinin planlandığı alanları tercih edin.

Almayı düşündüğünüz toprağın tapu ve imar durumunu kontrol edin. İmar izni olmayan veya hukuki problemleri olan arazilerden kaçının.

Ünlü ekonomist Türkiye’den ev de arsa da almayın dedi

Bursa'daki 30 adet 1+1, 2+1 konut ile Malatya'daki 7 arsa satılıyor! Ev ve arsa alacaklar için tarih açıklandı!

Bakanlıktan İzmir’in 11 ilçesinde milyarlık arsa satışı! Denize sıfır arsalar satışa çıktı!

Geri Dön