Kent Haberleri

Ankara'nın en değerli semti Çukurambar!

hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre, Çukurambar Başkent'in en semti değerli olarak öne çıkıyor. Oran ve Bahçelievler takip ediyor. Çukurambar'da metrekare fiyatı 3.552 TL. İkinci sıradaki Oran'da metrekare fiyatı 3.545 TL...

SATILIK konutta İstanbul. Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'ya ait aylık ortalama metrekare fiyatı en yüksek olan semtler sıralandı, hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre Türkiye'nin en değerli semti 20.858 TL'lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu. Beşiktaş ilçesine bağlı olan Bebek semtinde geçtiğimiz yılın aynı döneminde ortalama metrekare fiyatı 18.776 TL idi. Yıllık fiyat artışının yüzde 8 olduğu bölgede, kiralık konutların metrekaresi ise 50 liraya ulaşmış durumda. Bebek'te amortisman suresi ise 35 yıl olarak göze çarpıyor. 


ÇUKURAMBAR İLK SIRADA

 Başkent Ankara'ya bakıldığında ise en değerli semt Çukurambar olarak öne çıkıyor. Çukurambar'da metrekare fiyatı 3.552 TL. İkinci sıradaki Oran'da metrekare fiyatı 3.545 TL. Üçüncü sırada 3.148 TL ile Mutlukent var. Dördüncü sıradaki Bahçelievler'de metrekare fiyatı 3.036 TL olarak yansırken, beşinci sıradaki Beytepe'de ise satılık konutların metrekaresi 2.946 TL. 


Hürriyet Ankara İnşaat eki