29 / 04 / 2024

ANKOMAK Fuarı, 500 markaya ev sahipliği yapacak!

ANKOMAK Fuarı, 500 markaya ev sahipliği yapacak!

İş makineleri, yapı elemanları, inşaat teknolojileri ve tüm inşaat sektörünün gündemini belirleyen İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı ( ANKOMAK ), ziyaretçilere kapılarını açıyor...



İş makineleri, yapı elemanları, inşaat teknolojileri ve tüm inşaat sektörünün gündemini belirleyen İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (ANKOMAK), ziyaretçilere kapılarını açıyor. 


Alanında Türkiye ve Avrasya Bölgesi'nin en önemli fuarı olarak gösterilen ANKOMAK, 21-25 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP'ta sektör profesyonellerini buluşturacak. İTE Group Plc.'nin Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri tarafından KOSGEB, Devlet Malzeme Ofisi, İstanbul Ticaret Odası,  İzmir  Ticaret Odası ve Türkiye Müteahitler Birliği desteği ile düzenlenen ANKOMAK 2014,35 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. 30 yıldır düzenlenen fuara, bu yıl 250'nin üzerinde firma ve yaklaşık 500 uluslararası marka katılıyor. Yerli ve yabancı 30 binin üzerinde profesyonelin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. 


Bir önceki fuarda 80 farklı ülkeden profesyonel ziyaretçi ağırlayan ANKOMAK'a bu yıl da iş makinelerinde yenilik ve fırsatların sunulduğu uluslararası buluşma platformu niteliğinde geçmesi bekleniyor. Fuara Balkanlar ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere yoğun ziyaretçi katılımı bekleniyor. Ayrıca, Doğu Avrupa ülkelerinde yapılan tanıtım ve işbirlikleri çerçevesinde, bu bölgeden ziyaretçilerin fuara yoğun ilgi göstereceği tahmin ediliyor. 



Dünya Sektörel Ek 


Geri Dön