Teknoloji

Anlaşmaya varılmazsa 69 milyar dolara mâl olabilir! Dünyaca ünlü oyuna erişim kısıtlanabilir

İngiltere, başta "Call of Duty" olmak üzere bulut oyun endişeleri nedeniyle Microsoft'un 69 milyar dolarlık Activision anlaşmasını engelleyebilir. Mayıs'ın 22'sine  kadar karar verip anlaşmanın kaderini belirleyecek.Seri 2003'te başladı ve o zamandan beri konsollar ve PC de dahil olmak üzere farklı platformlarda çok sayıda taksit yayınladı

"Call of Duty", Activision tarafından geliştirilen popüler bir birinci şahıs nişancı video oyunu serisidir. Seri 2003'te başladı ve o zamandan beri konsollar ve PC de dahil olmak üzere farklı platformlarda çok sayıda taksit yayınladı.

"Call of Duty" oynanışı tipik olarak, çeşitli tarihsel veya modern askeri çatışmalarda bir asker rolünü üstlenen, çok çeşitli silah ve ekipman kullanarak düşman kuvvetlerine karşı hızlı çatışmalara giren oyuncuları içerir. Oyunlar ayrıca, oyuncuların çevrimiçi olarak birbirleriyle rekabet edebilecekleri veya hedefleri tamamlamak için takım oluşturabilecekleri çok oyunculu bir moda da sahiptir.

İngiltere, Microsoft'un "Call of Duty" yapımcısı Activision Blizzard'ı (ATVI.O) 69 milyar dolara satın almasını , bunun bulut oyunlarındaki rekabeti engelleyeceği ve Microsoft'a beklenmedik bir darbe vuracağı endişesiyle bloke edecek. oyun alanında gelmiş geçmiş en büyük anlaşma.

Ülkenin antitröst düzenleyicisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Microsoft'un önde gelen bulut oyun platformlarına Activision'ın multi-milyar dolarlık "Call of Duty" serisine erişim sağlama taahhüdünün endişelerini etkili bir şekilde gideremeyeceğini söyledi.

Nvidia GeForce RTX 4070'in satışında hayal kırıklığı

Elon musk'a milyar dolarlık dava! Bu sefer büyük zarara uğrayabilir 

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı! Köprüden önce son çıkışı kaçırmayın