28 / 04 / 2024

Anne babalar dikkat! Çocuklarınız için tam bu kadar para alacaksınız!

Anne babalar dikkat! Çocuklarınız için tam bu kadar para alacaksınız!

Okulların açılmasına az bir süre kala Denizbank’tan anne ve babaları sevindirecek bir haber geldi. Denizbank, eğitim harcamalarına 400 TL hediye edeceğini açıkladı.



Okulların açılmasına bir ay kala anne ve babaların da çocuklarına yönelik yaptığı eğitim harcamaları sıklaşmaya başladı. Bu kapsamda yeni bir kampanya hazırlayan Denizbank, eğitim harcamalarına 400 TL bonus vereceğini duyurdu. Kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini paylaşan Denizbank, müşterilerin yapacakları harcamayı bir an önce yapması gerektiğini vurguladı.

 Anne babalar dikkat! Çocuklarınız için tam bu kadar para alacaksınız!

Bahsi geçen kampanyası Deniz Bonus resmi internet sitesinde paylaşan Denizbank, kampanyaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“1 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında kampanyaya DenizKartım, MobilDeniz veya kısa mesaj ile katılın ve daha sonra, eğitim kurumlarında tek seferde gerçekleştireceğiniz ilk 20 bin TL - 50 bin TL arası eğitim harcamanıza 200 TL, 50 bin TL üzeri eğitim harcamanıza 400 TL bonus kazanın.”

KAMPANYA DETAYLARI

  • 1 Ağustos - 31 Ağustos 2023  arasında eğitim kurumlarında bir kerede gerçekleştirilecek ilk 20 bin TL - 50 bin TL arası eğitim işleme 200 TL, 50 bin TL üzeri eğitim işleme ise 400 TL bonus verileceği ifade edildi.

  • İlk işlemden önce DenizKartım veya MobilDeniz‘den “Hemen Katıl” butonunu tıklamak ya da SINIF yazıp 3280’e kısa mesaj göndererek kampanyaya katılım sağlamak gerektiği belirtildi.

  • Bahsi geçen kampanyaya Bonus özellikli tüm bireysel DenizBank Kredi Kartları’nın dahil olduğu öğrenildi.

  • DenizBank bonus business kredi kartlarının kampanya kapsamında yer almadığı ifade edildi.

  • 400 TL bonus verilecek kampanyanın müşteri bazında olduğu ve ayrıca, bir müşterinin toplamda en fazla 400 TL bonus kazanabileceği aktarıldı.

 Anne babalar dikkat! Çocuklarınız için tam bu kadar para alacaksınız!

  • Kazanılan bonusların 5 Eylül 2023- 5 Ekim 2023 tarihlerinde kullanılabileceği vurgulandı.

  • 5 Ekim 2023’ten sonra kullanılmayan bonusların geri alınacağı paylaşıldı.

  • Kampanya katılım kısa mesajlarının DenizBank sistemindeki cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerektiğinin altı çizildi.

  • Kampanyaya Bonus sanal kartlar, internet üzerinden gerçekleştirilen harcamaların, MoTo (Mail order, Telephone order) ve bununla beraber temassız işlemlerin dahil olduğu aktarıldı.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

 


Geri Dön