Perakende

Anne babalar dikkat! Okul alışverişinizde ilaç olacak kampanya!

Bu günlerde ağırlıklı olarak okul alışverişi yapıyorsanız 150 TL ve üzeri alışveriş yaptığınızda, Anatolium AVM’den okul çantası kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Öğrenci ve ailelerini okul telaşı sardı

Eylül ayına girdik, okulların açılmasına sayılı günler kaldı. Öğrenci ve ailelerini okul telaşı sardı. Bir yandan defter, kalem, silgi gibi kırtasiye eksikleri tamamlanacak, bir yandan okul çantaları alınacak. Listeler yapıldı, en uygun fiyatlı ürünler araştırılmaya başlandı.

Anne ve babalar, işte okulların açılmasına bu kadar az süre kalmışken bu telaşınız arasında size ilaç gibi gelecek bir kampanya haberi geldi. Kampanyayı düzenleyen Anatolium Marmara AVM. Hediye ise okul çantası…Tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapana Anatolium Marmara'dan okul çantası hediye edilecek.

Çantanızı nasıl alacaksınız?

Velilere ilaç gibi gelecek bu kampanya 2 Eylül’de başladı ve 12 Eylül’e kadar devam edecek. Tek yapmanız gereken belirtilen tarihler arasında Anatolium Marmara AVM’deki mağazalardan tek seferde 150 TL ve üzerinde alışveriş yapmanız.

Ayrıca alışveriş yaptıktan sonra 150 TL ve üzerindeki alışverişinizi gösterir fişi ya da faturayı aynı gün içinde danışma bankosuna ibrazı ile işletmiş olmanız da gerekiyor. Peki kaç tane çanta hediye olarak verilecek? Kampanya kapsamında 300 tane pembe, 300 tane de mavi olmak üzere toplam 600 adet çanta hediye edilecek. Kampanyadan yalnızca A Card hamilleri faydalanabilecek. Kampanyaya herkesin sadece bir kez katılma hakkı var. 

Kampanyanın koşullarını merak ediyorsanız, onun da cevabı burada… Kaçırılmayacak bir fırsat olan kampanyada Anatolium Marmara AVM’nin hediyesini kazanan kişi, kazanılan okul çantası ödülünü değiştiremez, ürünü iade edemez, kazandığı haklarını başkasına devredemez. Hediye kazanan kişinin ürünün nakit bedelini talep etme hakkı da yok. 

Unutmadan, bilmeniz gereken bir detay daha var. Alışveriş yaptığınız gün danışma bankosuna işletmediğiniz fiş veya faturayı başka günlerde kullanamazsınız. Bir gün önce alışveriş yaptınız, faturayı ibraz etmeyi unuttunuz, ertesi gün gidip faturayı ibraz etme hakkınız bulunmuyor. Hediye okul çantasını alırken kimlik beyanı ve gerekli formların da tam ve eksiksiz doldurulmuş olması şartlar arasında…

Bu arada ilgi çekecek bu kampanyayı Anatolium Marmara AVM’nin önceden haber vermek şartıyla herhangi bir sebep göstermeden durdurma ya da kaldırma hakkı da bulunuyor.