Kent Haberleri

Annelere güzel haber az önce geldi! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL'yi verecek! Şimdi başvuran anında kapacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni yardım haberi! Çocuklu ailelere 1.700 TL para tıkır tıkır yatacak! Lütfen son başvuru tarihinden önce hemen bakın! İşte tüm detaylar... Bu destek, PTT'nin düzenli nakdi yardım programı kapsamında, başvuru şartlarını sağlayan ev hanımı ve çalışan kadınlara verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjdeli bir haber geldi! Çocuklu ailelere bin 700 TL maddi yardım yapılacak. Bu destek, PTT'nin düzenli nakdi yardım programı kapsamında, başvuru şartlarını sağlayan ev hanımı ve çalışan kadınlara verilecek.

Annelere güzel haber az önce geldi! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL'yi verecek! Şimdi başvuran anında kapacak!..İşte ayrıntılar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi çocuklu ailelere maddi yardım sağlamak için PTT aracılığıyla düzenli nakdi yardım programı yürütmektedir. Bu program kapsamında, hak kazanan ev hanımları ve çalışan kadınlar için 1.700 TL ödeme yapılacaktır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelerin aylık ihtiyaçlarını karşılamak ve hayal kırıklıklarını gidermek için diğer kuruluşlarla işbirliği yapmaktadır.

KADINLARA DOĞUM YARDIMI DESTEĞİ

BAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelerin aylık ihtiyaçlarını karşılamak için diğer kuruluşlarla işbirliği yaparak hayal kırıklıklarını gidermeye çalışıyor. Bu kapsamda, doğum yardımı desteği de veriliyor. 15 Mayıs 2015'ten sonra anne olan kadınlar ve mavi kart sahipleri, doğum yardımı şartlarını taşıdıkları takdirde yararlanabilecekler. Ayrıca, çoğul doğum yapan 0-2 yaş arası yoksul aileler de beslenme ve kendi kendine yardım desteği alacaklar. İlgili açıklamada, anne veya babalar adına yasal temsilcilerin başvuru yapabileceği belirtildi ve iki ayda bir 400 TL hesaba yatırılacak.

Aile Bakanlıkları, gıda yardımından kira yardımına, aylık maaş çeklerinden gaz ve elektrik faturası yardımına kadar 40'tan fazla alanda düzenli nakit ödeme yapıyor. Destek paketleri Haziran 2022'de başladı ve Haziran 2023'e kadar devam edecek.

Bu yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor ve hanedeki çocuk sayısına göre değişen miktarlarda ödeme yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceğini belirtiyor.

Aile Bakanlığı'ndan anne babalara son dakika müjdesi!  350, 450, 550, 650 TL para her ay hesaplara yatacak!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika destek müjdesi! Hesaplara 1.648 TL ve 3.090 TL yatıyor! Hemen bakın, aman kaçırmayın!
İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın! 7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika!