04 / 05 / 2024

Ansaldo Energia ile İtalyanlar Türkiye 'de inşaatçılık yapacak!

Ansaldo Energia ile İtalyanlar Türkiye 'de inşaatçılık yapacak!

Termik enerji sektöründe faaliyet gösteren Finmeccanica Grubu"na bağlı olan ve bir devlet kuruluşu statüsündeki İtalyan Ansaldo Energia, Yeni Aen İnşaat Aşž ismi ile yeni inşaat şirketi kurdu



Termik enerji sektöründe faaliyet gösteren Finmeccanica Grubu"na bağlı olan ve bir devlet kuruluşu statüsündeki İtalyan Ansaldo Energia, Yeni Aen İnşaat Aşž ismi ile yeni inşaat şirketi kurdu.
 
Cumhuriyet Caddesi No 44/2 Elmadağ adresini şirket merkezi olarak gösteren Yeni Aen İnşaat, İstanbul Ticaret Odası"na kaydın ve şirket ana sözleşmesinin imzalanmasını 1 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirdi. Sermayesi 100 bin TL olarak kayıtlara geçen şirketin 99 bin 996 hissesine Ansaldo Energia sahip bulunuyor.
İnşaat taahhüt işleri yapacak olan Yeni Aen İnşaat, başka yerde sınıflandırılmamış bina dışı diğer yapılara ait projelerin inşaatı, enerji üretim ve oluşumu için ilgi inşaatları yapabilecek. şžirket ayrıca   ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de yerine gerçekleştirebilecek.

şžirkette Claudıo Nuccı yönetim kurulu başkanı olarak görev yaparken Giorgio Milite başkan yardımcısı ve Aldo Canepa da üye olarak kurulda yer alacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön