Genel

Ant Yapı 10. yaşını Erol Evgin konseriyle kutladı!

Türkiye ve yurtdışında yaptığı projelerle tanınan ve dünyanın en büyük 70. müteahhit firması olmayı başaran Ant Yapı yeniden yapılanma sürecinde 10. yılını Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde kutladı

Türkiye ve yurtdışında yaptığı projelerle tanınan ve dünyanın en büyük 70. müteahhit firması olmayı başaran Ant Yapı yeniden yapılanma sürecinde 10. yılını Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde kutladı. Geceye Projeler yatırım ortakları, mimar Mutlu Çilingiroğlu, Ersen Gürsel,  MESA CEO’su Cavit Ayrıkaya, Soyak CEO’su Emre Çamlıbel, Sabancı grubu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gibi isimler katıldı.

Eda-Metin Özülkü ve Erol Evgin’in sahne aldığı gecede şirket yöneticileri ve çalışanlarının yanı sıra iş, basın, sanat ve eğlence dünyasının önde gelen isimleri de hazır bulundu. Kutlama etkinliğinde bir konuşma yapan Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, Cahit Külebi’nin Açık adlı şiirine atıfta bulunarak, “Şirketimizi ‘Açıklık’ ilkesi üzerine inşa etmiştik, ismimizle özdeşleştiği üzere ‘Ant’ içtik ve yola çıktık. Her sabah okullarda söylediğimiz gibi ‘Türküm, doğruyum, çalışkanım’ diyerek hem yurtiçinde, hem yurtdışında karınca gibi çalıştık” dedi.

Şirketin gelişim sürecinde nerelerden geldiklerine değinen Okay, “15-20 kişi çıktığımız bu yolda 10 binlere ulaştık, ilk işimiz 4 bin metrekare, 4 milyon metrekareleri aştık. ENR’ca yayınlanan dünyanın en büyük 225 müteahhidi arasına 70. sıradan girerek andımızı yerini getirdik, getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

Gece,  Ant Yapı bünyesinde 10. ve 5. yıllarını dolduran şirket çalışanları için düzenlenen ödül töreni ile son buldu.