Konut

Ant Yapı Ant Riva Villaları˜nda 510 bin dolara!

Beykoz Riva"da inşa edilen Ant Riva projesinde müstakil villa fiyatları 750   bin dolardan başlangıç gösteriyor

Beykoz Riva'da Ant Yapı tarafından inşa edilen Beykoz Ant Riva Villaları'nda 99 adet villa yer alıyor. Bu villalar müstakil ve ikiz villa olarak tasarlandı. Oldukça geniş aktivite alanlarına sahip olan Beykoz Ant Riva Villaları'nda tracking, deniz sporları, scuba diving, golf, balıkçılık, bisiklet, atv, binicilik gibi aktivite alanlarına yer verilmiş. Projenin ortak alanlarında ise açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve kafeterya, basketbol-voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ve kır kahvesi yer alıyor. Projedeki villaların  yüzde 60'ı satıldı.

Antriva Villaları'nda A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare, C tipi villalar 323 metrekare olarak tasarlandı. Antriva Villaları"nda ikiz villalar 470 bin dolar ile 510 bin dolar, müstakil villalar 750 bin dolar ile 795 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Ant Yapı tarafından yüzde 30 peşinatla 24 ay vade yapılıyor. Ayrıca yüzde 25 peşinatla Yapı Kredi, Vakıfbank, İş Bankası, ING Bank, Bank Asya ve Akbank"tan kredi kullanılabiliyor.

Antriva Villaları'nın arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirlendi. Riva deresi kıyısında yer alan yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde oluşturulacak kayıkhane ve site sakinlerine hizmet edecek şekilde bir de balıkçı teknesi yer alıyor.

216 630 68 68

http://www.antyapi.com/
http://www.antriva.com.tr/