Genel

Ant Yapı, Olympia Park'ı Moskova'da inşa ediyor

Toplam 82 bin metrekarelik alan üzerine kurulu yeni projemiz Olympia Park Spor ve İş Merkezi, Moskova şehir merkezinin kuzey doğusunda bulunuyor

Toplam 82 bin metrekarelik alan üzerine kurulu yeni projemiz Olympia Park Spor ve İş Merkezi, Moskova şehir merkezinin kuzey doğusunda bulunuyor.

Toplam 82 bin metrekarelik alan üzerine kurulu yeni projemiz Olympia Park Spor ve iş Merkezi, Moskova şehir merkezinin kuzey doğusunda bulunuyor. Proje temelde iki kısımdan ibaret. Birinci kısmı; biri teknik kat olan 6 katlı 3 ayrı ofis binasından oluşuyor, ikinci kısmı ise bu binalara ek olarak yapılması düşünülen çok amaçlı spor kompleksi. Spor kompleksinin yine bir katı teknik olmak üzere toplam 4 kattan oluşuyor.

82 bin metrekareıiK projenin 74 Din metreKaresını ofis blokları, 8 bin 500 metrekaresini de spor kompleksi oluşturuyor. Ofis binalarının altında bulunan kapalı otopark ise 25 bin metrekarelik bir alandan oluşuyor.

Sitenin ortasında büyük ağaçlardan oluşan yeşil bir alan yer alması planlanıyor. Spor kompleksinde çok farklı spor dallarıyla uğraşma imkanı sunuluyor. Olimpik ölçülerde bir yüzme havuzu bulunan projede atış poligonuna bile yer verilmiş. Atış poligonunun yanı sıra eskrim de ilgi çeken alternatifler arasında, isteyenler futbol oynayıp kaslarını güçlendirmek için fitness da yapabilecek.

İş dışında Moskovalıların boş zamanlarını da değerlendirebilecekleri bir proje olan Olympia Park, yenilikçi yapısıyla dikkat çekiyor.

Mart ayı içerisinde hem ofis bölümünün hem de spor kompleksinin tamamlanması planlanan projenin spor kompleksinin ince işlerinin de 2011 yılının sonunda teslim edilmesi için çalışılıyor.
ant yapı