07 / 05 / 2024

Ant Yapı Şişli Anthill'de minimum 572 bin dolar!

Ant Yapı Şişli Anthill'de minimum 572 bin dolar!

Firma: Ant Yapı

Proje: Anthill Residence

Teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Ant Yapı Şişli Anthill Residence'ta yer alan dairelerin minimum fiyatı 572 bin dolar olarak belirlendi...



İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de inşa edilen  Anthill Residence  projesi,  Ant Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Dolar kurunun 1.50'de sabitlendiği projede satışı devam eden son 70 adet daire bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Anthill Residence projesinde banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor.


Anthill Rezidans Şişli'de Ant Yapı bünyesinde ödeme yapılması durumunda yüzde 50 peşinat ödeniyor, kalan daire bedeli 24 ay vadelendiriliyor.


Şişli Anthill'de satışa sunulan dairelerin minimum 572 bin dolar, maksimum ise 1 milyon 162 bin dolar olarak belirlendi. Yaşamın başladığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Şişli Anthill Evleri'nde spa merkezi, fitness salonu, vitamin bar, güzellik salonu, güneşlenme terası, yüzme havuzu, jet poll, çocuk oyun alanları ve solaryum gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Ant Yapı Şişli Anthill de minimum 572 bin dolar!


Telefon: 0212 232 42 32

Web Adresi: www.anthillresidence.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön