Konut

Ant Yapı'dan Anthill Residence'ta 400 bin dolara!

804 konutluk Şişli Anthill projesinde dairelerin yüzde 85'i satılmış durumda. Projede dairelerin fiyatları 400 bin dolardan başlangıç gösteriyor

 

İki kule halinde yükselen Şişli Anthill projesi İstanbul manzarasının sembolleri arasına girmeye aday. Şişli Bomonti'de yükselen Anthill projesinden 360 derece panoramik İstanbul manzarası izlenebiliyor. 

54 katlı olarak yapılan Anthill Residence'ın yapımcı firması ise Ant Yapı.

2008 yılının Mayıs ayında temeli atılan projede yer alan konut sayısı ise 804. bu konutların yüzde 85'i satılmış durumda.

Anthill Residence'ta mini golf alanı ile yeterince ağaçlandırılıp çimlendirilmiş peyzaj düzenlemesi yapılan projede karınca tepesi (seyir terasları, yürüyüş parkurları) yer alıyor.

150 bin inşaat alanına sahip olan Anthill Residence'ın arsa alanı ise 25 bin metrekare olarak belirlendi. Projenin tasarımı yapan mimar firması ise MM Proje.
Anthill'de 1 oda 1 salon konutlar 400 bin dolardan, 2 oda 1 salon konutlar 450 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Anthill Residence'ta yaşamak isteyenler için uygun ödeme koşullarıyla vade yapılıyor.

Anthill Residence akıllı bina konseptiyle yapıldı. Ev kiralaması da yapılan Anthill Residence'ta 86 ila 95 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon dairelerin kiralama bedelleri 1400 ile 3 bin dolar, 100 metrekare ile 121 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutların kiralama bedelleri ise 1600 ile 4 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana oturumun başladığı Anthill Residence projesinde çocuklar için oyun alanları, oyun grupları, oyun kulübü, basketbol ve voleybol sahası bulunuyor.

İstanbul'un büyük problemlerinden biri olan park sorunu, Anthill'de kapalı otopark alanlarıyla çözümlenmiş. Her daireye kapalı otopark ve depo alanı düşüyor.

Anthill Residence'ın Spa &fitness center bölümünde masaj, güzellik salonu, solaryum, jet pool, vitamin bar yer alıyor. Projenin ortak alanlarında açık yüzme havuzu, güneşlenme terası gibi alanlara da yer verilmiş.
http://www.anthillresidence.com/   
0212-232 0203