27 / 04 / 2024

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı Rusya'da bugüne kadar bir çok projeye imza attı. İşte Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeler...



Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Rusya’daki projelerin tamamı kaliteden ödün vermeyen bir anlayışla hayata geçirildiğini söylüyor. Ancak bu projelerden bazıları Ant Yapı’nın farkının altını çiziyor; markasını tanımlıyor. Bu gurur projelerinden bazıları şunlar: 

Ant Yapı nın Rusya daki gurur projeleri!

Moskova’da Yeni Bir Yıldız Yükseliyor

Moskovanın iş ve yaşam merkezlerini buluşturan Moscow City bölgesine komşu olan Capital Towers Projesi, Moskova Nehri ile 1932 yılında açılan tarihi Krasnaya Presnya Parkı’nın arasında bulunması sebebiyle Moskova’nın yeni cazibe merkezlerinden biri olarak gösteriliyor. İkisi 61 katlı, diğeri 65 katlı üç yüksek binadan oluşan proje, 233.063 m2 inşaat alanını kapsıyor. İhale bedeli, Shell&Core kapsamında 300 milyon dolar, fit-out ile beraber ise toplam 450 milyon dolar değerinde. En ileri mühendislik teknolojilerinin Rus mimarisiyle birleştiği proje kapsamında çeşitli konut ve ofis tipleri yer alıyor. Capital Towers'ı diğer projeler arasında ön plana çıkaran bu özelliğinin yanı sıra 720 dairenin her biri modern ve estetik çözümleriyle de dikkat çekiyor. Moskova’ya yeni bir yaşam tarzı sunan Capital Towers Projesi 2021 yılında tamamlanacak.

Yasniy Yaşam Kompleksi

“Domodedovo” metro istasyonu ve “Tsaritsino” doğal tarihi parkının yakınında bulunan kentin kuzey bölgesinde konumlanmış olan yaşam kompleksi 185.900 m2 büyüklüğe sahip.


Ant Yapı nın Rusya daki gurur projeleri!

Namıdiğer Altın Ada: Zolotoy Ostrov

Türkçede Altın Ada anlamına gelen Zolotoy Ostrov, Ant Yapı’nın Kremlin Sarayı’na komşu projesi. 106.000 m2 büyüklüğe sahip çok fonksiyonlu bir yaşam kompleksinin inşasının yanı sıra, iş sahasında bulunan tarihi binaların restorasyonu ve adaptasyon sürecini de kapsıyor. 1715’te yapılan, 1950’lerde terk edilen tarihi binaların restorasyonunun yanı sıra proje alanında dört de yeni blok inşa edilecek. Konut, otel ve ofislerin yer alacağı çok fonksiyonlu yaşam projesi Zolotoy Ostrov, Rus inşaat firması Capital Grup adına inşa ediliyor. Projenin, Kremlin Sarayı’nın tam karşısında konumlanması nedeniyle şimdiden Moskova emlak piyasasının gözdeleri arasında kabul ediliyor.


Geri Dön