30 / 04 / 2024

Antalya Caratpark'ta 319 bin Euro'ya!

Antalya Caratpark'ta 319 bin Euro'ya!

Caratpark projesinde alanları 290 ile 531 metrekare arasında değişen dubleks villaların fiyatları 319 bin Euro'dan başlıyor, 579 bin Euro'ya kadar yükseliyor...



ANTALYA Belek'teki Caratpark villa projesi, yeni bir yaşam tarzı sunuyor. Hititgroup Yönetim Kurulu Başkanı Sait Börekçi, projeyi, "Caratpark detaydır, Caratpark güvendir, Caratpark lükstür" şeklinde özetliyor.

TÜRKİYE'DE İLK
Türkiye'de ilk defa, dünya çapmda otel zinciriyle çalışacaklarım belirten Börekçi, "Lüks villa kiralama konseptini hayata geçireceğiz  dedi. Bu sistemle Caratpark'tan villa alanlar villanın teslimi sonrasında garantili yüksek kira gelirine sahip olabilecek. Turizmin başkenti Antalya başta olmak üzere, İstanbul ve Çorum'da mücevherat, tekstil, inşaat ve turizm alanlarında yatırımları olan Hititgroup'un Yönetim Kurulu Başkanı Sait Börekçi, grup olarak geçen yıl 64 dönüm arazide hayata geçirdikleri, toplamda 109 lüks villa bulunacak Caratpark projesiyle hem yatırımcılara, hem oturmak isteyenlere kazandırdıklarını vurguladı. Börekçi, inşaat sektöründe Antalya'da birçok proje hayata geçirdiklerini bildirdi ve "Satışını yaptığımız ilk projelerden alım yapanlardan çok güzel geri dönüş alıyoruz. Bundan önce ev sahibi yaptığımız her kişi, bizim için en az 10 kişiye referans oluyor" dedi.

Caratpark projesi, Antalya'ya 30 havalimanına 20, plajlara 1 km mesafade bulunuyor.

0242 725 58 06

Sabah Akdeniz

Geri Dön