29 / 04 / 2024

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bilinçli Tüketici Eğitimi verdi!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Bilinçli Tüketici Eğitimi verdi!

Tüketici Başvuru Merkezinin(TBM) vermiş olduğu Bilinçli Tüketici Eğitimlerinin sonuncusu Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde yapıldı. Eğitimin Şubat ayı etkinliği 8 Şubat 2014 Cumartesi günü TBM Genel Merkezinde yapılacak....




Tüketici Başvuru Merkezinin (TBM) vermiş olduğu Bilinçli Tüketici Eğitimlerinin sonuncusu Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde yapıldı. Eğitime Tüketici Başvuru Merkezinden (TBM) İbrahim GÜLLÜ, Ahmet BALLIEL ve Emel ÖZGÜR katılırken Tüketici ve Çevre Derneği (TÜÇEV) Genel Başkanı Sıtkı ALTAN’da eğitime katılarak destek verdi. 


Bayındır Memur Sen ile Tüketici Başvuru Merkezi tarafından birlikte düzenlenen eğitimde bilinçli tüketim, hak arama bilinci ve yolları üzerinde eğitim verildi. Bayındır Memur Sen İl Başkanı Vecihi FİDAN, sendika olarak üyelerinin ve toplumun bilinçlenmesi için çalıştıklarını belirterek Bilinçli Tüketici Eğitimi verilmesinden duyduğu 

memnuniyeti dile getirdi. 


Eğitimi veren Tüketici Başvuru Merkezi Genel Başkanı Av. İbrahim GÜLLÜ; “insanımızın hak arama mücadelesi sadece kendi hakkını araması açısından değil toplumsal hakkın korunması açısından çok önemli. Bu noktadan hareketle herkesin hakkını araması, hak arama yollarında rehber olmayı hedeflediğimiz biliçli tüketici eğitimlerini düzenliyoruz. 


Eğitimlerimiz aylık düzenli olarak devam ettiği gibi talep halinde STK’ların taleplerini de karşılamaya çalışıyoruz” dedi. Merkezin her ay ücretsiz olarak verdiği Bilinçli Tüketici Eğitiminin Şubat ayı etkinliği 8 Şubat 2014 Cumartesi günü TBM Genel Merkezinde yapılacak.



Geri Dön