02 / 05 / 2024

Antalya İl Özel İdaresi'nin inşaat ihalesi sonuçlandı!

Antalya İl Özel İdaresi'nin inşaat ihalesi sonuçlandı!

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü ile Antalya İl Özel İdaresi tarafından daha önce duyurusu yapılarak açılan bazı ihaleler sonuçlandı



Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü ile Antalya İl Özel İdaresi tarafından daha önce duyurusu yapılarak açılan bazı ihaleler sonuçlandı. Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğünün, Eğitim Fakültesi 2. ve 3. etaplar inşaatı işi ihalesini, 8 milyon 347 bin lira bedelle "Bilgin Taahhüt İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi" kazandı. İşin bitiş tarihi 24 Haziran 2013 olarak belirlendi. Toplam 13 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 11 adedinin geçerli sayıldığı ihale, 30 Temmuz 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ

Öte yandan Antalya İl Özel İdaresinin, açık ihale usulü ile 7 Eylül 2009 tarihinde gerçekleştirdiği, 4 kalem Antalya-Alanya Huzurevi inşaatı ihalesi, 5 milyon 637 bin lira bedelle sonuçlandı. İhaleyi söz konusu bedelle, "Soner İnşaat Müşavirlik Mühendislik Müteahhitlik Makine Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi" kazandı. Bitiş tarihi 10 Eylül 2012 olarak belirlenen işin ihalesine toplam 9 firma teklif getirdi. Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu, bu tekliflerin 3 adedini geçerli saydı.
AA


Geri Dön