Genel

Antalya Ka Golf Belek'te 90 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Antalya Belek'te inşa edilen Ka Golf Belek'te fiyatlar 90 bin Euro'dan başlıyor...

Kayı Gayrimenkul'un Antalya Belek'te inşa ettiği Ka Golf Belek, 32 bin metrekare alanda 122  apart daire ile 20 villadan meydana geliyor.

16 golf sahasına yakın bir mesafede gerçekleştiren ve şu ana kadar 24 apart daire ile 10 villanın tamamlandığı projede Temmuz ayında yaşam başladı.

Alanları 70 ile 217 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 90 bin Euro'dan başlıyor ve 264 bin Euro'ya kadar yükseliyor.

Konut kredisine uygun olan proje için kendi bünyelerinde bir ödeme alternatifi hazırlayan firma, yüzde 30'u peşin alıp kalan yüzde 70'i sıfır faizle 6 aya bölebiliyor.

Ka Golf Belek projesi özellikle golf turizmi ile gelişen Belek bölgesinde apart ve villaların bir arada bulunduğu tek proje olma özelliği taşıyor.

Ka Golf Belek, kullanım kolaylığı sağlayan mimari tasarımı ve konsepte uygun olarak tasarlanan peyzaj düzenlemesi, teslim sonrası sunduğu kiralama hizmeti, bahçe bakımı, özel güvenlik, özel peyzaj düzenlemesi gibi hizmetleri ile farklı bir alternatif sunuyor.

Özellikle yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Ka Golf Belek'te, site sakinlerinin faydalanabilmesi için 500'er metrekareden oluşan putting green ve chipping green  golf pratik alanları yer alıyor. Böylelikle Ka Golf Belek'ten villa veya apart satın alanlar ücretsiz olarak 1000 metrekarelik golf sahasından faydalanabiliyorlar.

Golf sahalarına 500 metre mesafede yer alan proje, Antalya Havaalanına 15 dakika, Belek Şehir Merkezine ise 2 dakika uzaklıkta bulunuyor.

www.ka-golfbelek.com
0242 725 40 47
0554 765 65 17

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com