İhale

Antalya Kaş'ta 4 bin metrekarelik arazi 2.1 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler...  Antalya Kaş'ta yer alan tarla vasıflı arazi için satış ihalesi açık artırma usulü ile 18 Ekim 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından, Antalya ili, Kaş ilçesi, Çayköy Mahallesi, 164 ada 10 parselde yer alan arazi satışa sunuluyor. 

Antalya Kaş'ta yer alan tarla vasıflı arazi için satış ihalesi açık artırma usulü ile 18 Ekim 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

 

Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından satışa sunulan arazinin büyüklüğü 3 bin 993 metrekare olarak belirlendi. Arazinin yakın çevresinde, yerleşik alan ve benzer nitelikte arsalar, tarlalar ve seralar bulunuyor. Arazinin üzerinde herhangi bir yapı yer almıyor. 

Antalya Kaş'ta yer alan arazi için 157 bin 500 Türk Lirası teminat bedeli belirlendi. Kaş'ta yer alan arazinin fiyatı ise 2 milyon 100 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

İşte Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından arazi satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi

GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI
DOSYA NO : 206051207- 2019/82 T. SATIŞ DOSYASI       İLİ: ANTALYA, KAŞ
TAPU KAYDI : Antalya, Kaş İlçesi, Çayköy Mh., 164 Ada, 10 Parsel, 3.993,56 m2, TAM HİSSE TARLA
İMAR DURUMU : Kaş Belediyesi’nde yapılan inceleme sonucunda; taşınmazın 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı içerisinde bulunmadığı, tarım alanında kaldığı belirlenmiştir.
YERİ : Ekspertize konu gayrimenkul, Antalya İli, Kaş İlçesi, Çayköy Mahallesi, 164 Ada 10 Numaralı parselde yer alan 3.993,56 m2 alanlı tarla vasıflı taşınmazdır. Değerleme konusu taşınmaz, Antalya İli, Kaş İlçesi, Çayköy Mahalle hudutları içerisindedir. Değerlemeye konu taşınmazın yakın çevresinde yerleşik alan ve benzer nitelikte arsalar, tarlalar ve seralar bulunmaktadır. Bölgeye özel araçlar ile ulaşım mümkündür.
ÖZELLİKLERİ : Değerlemeye konu taşınmaz bölgesel olarak görülmüştür. Kaş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Tapu Kadastro Müdürlüğü’nden alınan paftalar üzerinden, mahallinde yaklaşık konumları dikkate alınarak, değerlemeye esas alınmıştır. Birebir ölçüm yapılmamıştır. Değerlemeye konu 164 Ada 10 Parsel tarla vasıflıdır. Taşınmaz üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. Eğimsiz topoğrafik yapıya sahip ve amorf şekilli formdadır. Konu taşınmaza ulaşım için mevcut durumda yol bulunmamaktadır. Bölgede elektrik ve su şebekeleri bulunmaktadır.

MUHAMMEN BEDELİ : 2.100.000,00 TL.(ikimilyonyüzbinlira)
SATIŞ ŞARTLARI: 18.10.2022 tarihinde; Saat : 10.30-10.35 arasında Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi 1. Kat İcra Satış Servisi 108 Numaralı Odada açık arttırma suretiyle satışı yapılacaktır. Birinci arttırma tayin edilen zamanda gayrimenkul üç defa bağrıldıktan sonra teklif edilen en yüksek rayiç bedelin % 75’i + takip masraflarını ve varsa rüçhanlı alacakların toplamını geçmesi şartıyla  en çok artırına ihale edilir. Artırılan bedel bu miktarı  bulmazsa  en çok artıranın taahhüdü baki kalmak kaydıyla 25.10.2022 günü aynı yer  ve saatte ikinci arttırmalar yapılacaktır. İkinci artırmalarda rayiç bedelin %50’si + takip masraflarını ve varsa rüçhanlı alacakların toplamını geçmesi şartıyla gayrimenkul en çok artırana ihale edilir. Şu kadar ki 1. artırmada istekli çıkmaz veya pey sürülmezse ikinci artırmada 6183 sayılı yasanın 94. maddesi gereğince birinci artırmadaki şartlar aranacaktır.    
2- Teminat, arttırmaya esas rayiç bedelin % 7.5’u olan 157.500,00 TL. dir. ( Bankaya yatırılacak)
3- Resmi ihale pulu, damga vergisi, tapu alım satım harcı ve masrafları tellaliye resmi, KDV ve gayrimenkul teslim masrafı alıcıya aittir.  
Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 2019./82 T. sayılı dosyadan İcra Satış Servisi’ne başvurmaları, Satış Şartnamesinin icra dosyasından ve www.sgk.gov.tr satış ilanları internet sayfasından görülebileceği, masrafların ödenmesi şartı ile şartnamenin bir örneğinin isteyene gönderilebileceği ilan olunur.    

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balçova Belediyesi 2 adet konutu satıyor! Ev alacaklar şimdi bakın!

Milli Emlak Küçükçekmece'de 800 bin TL'ye konut hissesi satıyor!