29 / 04 / 2024

Antalya Konyaaltı'na asfalt müjdesi!

Antalya Konyaaltı'na asfalt müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına merkeze uzak mahallelerde devam ederken, merkez ilçelerde de hız kesmeden planlı bir şekilde devam ediyor.




Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına merkeze uzak mahallelerde devam ederken, merkez ilçelerde de hız kesmeden planlı bir şekilde devam ediyor. Konyaaltı’na bağlı 2.5 kilometre uzunluğunda olan Yarbaşçandır mahalle yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor. Aynı yolu kullanan birçok mahallenin yararlanacağı sıcak asfalt çalışması, vatandaşların takdirini topladı.

HER İLÇEDE ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir Yarbaşçandır mahalle yolunda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir, “Asfalt sezonunun son döneminde hummalı bir asfalt çalışması yürütmekteyiz. Bu kapsamda hemen hemen bütün ilçelerimizde ekiplerimiz çalışmakta. Bütün yollarımızı standartlara uygun olarak yapmaya gayret gösteriyoruz. Yeni yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.



Antalya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön