08 / 05 / 2024

Antalya Kumluca'da ruhsatsız kantinler mühürlendi!

Antalya Kumluca'da ruhsatsız kantinler mühürlendi!

Kumluca Belediyesi, daha önce denetim gerçekleştirdikleri ve ruhsatsız oldukları için haklarında tutanak tutulan okul kantinlerini mühürledi...



Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri, ayrıca daha önce gerçekleştirdikleri denetimlerde haklarında tutanak tutulan okul kantinleri hakkında encümen tarafından kapatma kararı çıkan kantinleri mühürledi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, okul kantinlerine yönelik zabıta ekipleri tarafından denetimlerin sürdüğünü, bu denetimlerde eksiklikleri tespit edilen kantinler hakkında tutanak tutularak konunun belediye encümeninde görüşüldüğünü söyledi. 


4 KANTİNE MÜHÜR 

Belediye encümeni tarafından yapılan görüşmede, verilen yasal süre içerisinde ruhsat almayan okul kantinleri hakkında kapatma kararı çıktığını ifade eden Çetinkaya, "Özellikle gıda üretim ve tüketimi yapılan işyerlerine taviz vermemiz mümkün değil" dedi. Çetinkaya, 24 kantinden, kapatma kararı çıkan dört okul kantininin Zabıta ekipleri tarafından mühürlendiğini, daha önce ruhsatlı olanların dışında 16 okul kantinin de ruhsat aldığını bildirdi. 


Sabah Güney


Geri Dön