13 / 05 / 2024

Antalya Kundu Belek yolu ne zaman tamamlanacak?

Antalya Kundu Belek yolu ne zaman tamamlanacak?

Büyüksehir Belediye Baskanı Türel, Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düsürecek yolu yakın takibe aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel'in 29 Agustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdigi Kundu-Belek yolu tamamlandı



Baskan Türel aralıksız devam eden yol çalısmalarını inceleyerek bilgi aldı. Yolu EXPO alanı ile baglayacaklarını belirten Baskan Türel, EXPOKundu- Belek yolu ile turizme çok ciddi bir alternatif yol agı kazandıracaklarını anlattı. Türel "Laf degil icraat olsun diye konusuyor ve söz veriyoruz. Söz verdigimiz gibi Expo-Kundu-Belek yolu hızla devam ediyor" dedi. 


30 EKİM'DE BİTECEK 

Çalışmalar sonunda EXPOKundu arası 12 kilometre, Kundu- Belek arası 6,5 kilometre olmak üzere toplam 18,5 kilometrelik yol yapılacak. 46 milyon 500 bin liraya mal olması planlanan yolun üzerine köprüler de insa edilecek. Baskan Türel, 23 Nisan 2016 tarihinde bitirilmesi planlanan Kundu- Belek arasındaki yol çalısmalarının hızlandırılarak 30 Ekim 2015 tarihine kadar tamamlanması için talimat verdi. Yol tamamlandıgında Kundu Belek arası 7 dakikaya düsecek. Antalyalılar ve her yıl Antalya'yı ziyarete gelen turistler hem trafik sorunu yasamayacak hem de zamandan tasarruf edecek. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön