11 / 09 / 2024

Antalya Mona projesi 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Antalya Mona projesi 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Firma: Verado İnşaat

Proje: Mona

Veroda İnşaat tarafından Antalya Aksu'da inşa edilen  Mona projesi 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.



Modern ve estetik bir tasarıma sahip olan proje Veroda İnşaat tarafından Antalya Aksu'da inşa ediliyor.  Toplam 5 bin 757 metrekare alanda inşa edilen projede 74 konut 12 ticari ünite yer alıyor. 

Mona projesi, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerle her ailenin veya bireyin ihtiyacına uygun yaşam alanları sunuyor.

Geniş ve fonksiyonel daireler, yüksek kaliteli malzemeler ile donatılmış olup, size hem konforlu hem de pratik bir yaşam sunuyor.

Daireler, açık ve ferah iç mekanları, geniş pencereleri ile doğal ışığı maksimum düzeyde içeri alacak şekilde tasarlandı. 

Antalya Mona projesi 3 milyon 500 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

MONA PROJESİNDE SOSYAL ALANLAR NELER?

Sosyal alan olarak, kompleksin içinde bulunan kamelya alanları, aile ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmeniz için mükemmel bir ortam sağlayacak.

Dinlenme bölgeleri ise, yoğun bir günün ardından rahatlamak için ideal bir seçene olacak. Spor ve aktivite sevenler için geniş bir yelpazede imkanlar sunan Mona projesi, spor alanları ile yaşam tarzınıza uygun seçenekler sunuyor.

 Spor salonları ve açık hava spor alanları ile hem bireysel egzersizlerinizi yapabilir hem de grup sporlarıyla enerjinizi atabileceksiniz.  Ayrıca, yürüyüş ve bisiklet parkurları, doğal güzellikler eşliğinde açık havada spor yapmanın keyfini yaşamanıza olanak tanıyor. 

24 saat güvenlik hizmetleri  ve güvenlik kameraları ve kontrollü giriş sistemleri, kompleksin her an izlenebilirliğini sağlayacak. Otopark alanları, araçlarınız için geniş ve konforlu bir park yeri sağlarken aynı zamanda Çocuk oyun alanları, güvenli ve eğlenceli bir ortam sunuyor. 

Antalya Mona projesi 3 milyon 500 bin TL den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

MONA KONUT FİYATLARI NE KADAR? 11 EYLÜL 2024 KONUT FİYATLARI

Mona projesinde 1+1 konutların fiyatları 3 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

1+1 dairelerin büyüklüğü 43 metrekare olarak tasarlandı.

Proje inşaat aşamasında olup teslimlerin Mayıs 2026'da yapılması bekleniyor.

WEB:https://www.verado.com.tr
TEL:0531 262 77 80


projeye sor



Geri Dön