Genel

Antalya Vakıflar ’dan kiralık 18 taşınmaz!

Antaya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya Muratpaşa ve Kepez ile Burdur"da Gölhisar ve Eğirdir"de   yer alan 18 taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi


Antaya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya ve Burdur"da bulunan 18 taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi.

Antalya Vakıflar"dan yapılan açıklamalara göre kiraya verilecek olan taşınmazlar Antalya Muratpaşa ve Kepez ile Burdur"da Gölhisar ve Eğirdir"de   bulunuyor. Taşınmazların arsa, hamam, dükkan ve bürodan oluştuğuna dikkat çeken yetkililer, aylık tahmini kiraları için 40 ile 14 bin TL arasında değişen tahmini bedeller tayin ederken geçici teminat olarak 14 TL ile 5 bin 40 TL arasında değişen rakamlara talep edildiğini açıkladılar. Taşınmazların kiralama ihalesi 24 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Basında yer alan diğer haberler:

Antalya Vakıflar"dan kiralık 18 taşınmaz!

Antaya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya ve Burdur"da bulunan 18 taşınmazı kiraya vermek üzere ihale düzenledi. Antalya Vakıflar"dan yapılan açıklamalara göre kiraya verilecek olan taşınmazlar Antalya Muratpaşa ve Kepez ile Burdur"da Gölhisar ve Eğirdir"de   bulunuyor. Taşınmazların arsa, hamam, dükkan ve bürodan oluştuğuna dikkat çeken yetkililer, aylık tahmini kiraları için 40 ile 14 bin TL arasında değişen tahmini bedeller tayin ederken geçici teminat olarak 14 TL ile 5 bin 40 TL arasında değişen rakamlara talep edildiğini açıkladılar. Taşınmazların kiralama ihalesi 24 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.