28 / 04 / 2024

Antalya Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek?

Antalya'da inşa edilen Viamar Lily konutlarında satışlar devam ediyor. Peki, Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...



Özçiçek İnşaat tarafından hayata geçirilen Viamar Lily konutlarında satışlar devam ediyor.

Viamar Lily konut projesi 88 daire, 3 konut blok, 2 adet ticari ve çeşitli sosyal alanlardan oluşuyor.

Viamar Serisinin 4'üncü projesi olan ve adını zambak çiçeğinden alan Viamar Lily, 7065 metrekarelik bir alan üzerinde hayata geçiyor. Özçiçek İnşaat tarafından inşa edilen Viamar Lily konutlarında satışlar devam ediyor.

Antalya Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek?

VİAMAR LİLY KONUTLARI NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK?

Özçiçek İnşaat tarafından hayata geçirilen Viamar Lily konutlarında satışlar devam ediyor. Viamar Lily konutları Mart 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Her metrekaresi incelikli mimari detaylara sahip ve farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış olan, tamamı havuz manzaralı 32 adet 1+1 ve 56 adet 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. 

Antalya 'nın en hızlı gelişen bölgesi Altıntaş'ta konumlanan proje yer aldığı mevkiisi oldukça dikkat çekiyor. 

Viamar Lily projesinde, ortak alanları ve asansörleri besleyen tam kapasiteli jeneratör, voleybol sahası,  basketbol sahası, tenis kortu, 7/24 güvenlik, bisikleti istasyonu, HD güvenlik kameraları, resepsiyon ve lobi, yüzme havuzu, fitness salonu, Pool Bar, sauna ve buhar odası ve spor sahası yer alıyor.

Antalya Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek?

VİAMAR LİLY 2 YIL GARANTİ

Şirket tarafından gerçekleşen açıklamaya göre, yüksek kalite standartları gözetilerek temelinden, mimarisine kadar 1. sınıf malzemeler ve TSE garantili ürünler kullanılarak hayata geçiriliyor. Tüm dairelerde kullanılan malzemeler ve konut içerisinde inşaat kaynaklı oluşabilecek her türlü teknik arıza 2 sene koşulsuz garanti altında olacak.

Antalya Viamar Lily konutları ne zaman teslim edilecek?

VİAMAR LİLY NEREDE?

Viamar Lily konut projesine; Havaalanına 5,5 kilometre En Yakın Okula 5 kilometre, En Yakın Hastaneye 5 kilometre, Lara Sahile 6 kilometre, Lara Merkeze 5 kilometre, AVM'lere 8,5 kilometre, Kundu Oteller Bölgesine 7 kilometre, Düden Şelalesine 6,5 kilometre, Å IKEA'ya 10 kilometre ve Kaleiçi'ne 17 kilometre mesafede konumlanıyor.

 Telefon: +90 (242) 410 28 28

 Whatsapp: +90 532 455 64 07

 E-posta: [email protected]

İstanbul Baro Başkanın'dan Kentsel Dönüşüm Yasası'nın iptali için AYM'ye dava açılsın çağrısı!


Geri Dön