Kent Haberleri

Antalya'da elektrik hatlarının yeraltına alınması planlanıyor!

Turizmin başkenti Antalya'da lüks yapılar bir biri ardında yükselirken bazı kötü görüntülerde gözlerden kaçmıyor. Özellikle şehrin bazı işlek cadde ve sokaklarının halen elektrik hatları ve direklerinden kurtulamayışı dikkatlerden kaçmıyor.



Turizmin başkenti Antalya'da lüks yapılar bir biri ardında yükselirken bazı kötü görüntülerde gözlerden kaçmıyor. Özellikle şehrin bazı işlek cadde ve sokaklarının halen elektrik hatları ve direklerinden kurtulamayışı dikkatlerden kaçmıyor. Günümüzde elektrik hatları ve bunların taşındığı direkler şehrin modern yapısına hiç yakışmıyor. 

Konu hakkında görüşlerini aldığımız bazı vatandaşlar, parça parça yapılan işlerin bir türlü bütüne ulaşmadığını ve uzun süredir de her hangi bir adım atılmadığına dikkat çektiler. 


Bazı vatandaşlar ise yetkililerden bir açıklama beklediklerini söyledi."Antalya gerçektende her şeyi ile güzel bir şehir. Bu şehirde yaşamaktan mutluyuz. Bizlerde şehrimizi düzenli ve modern görmek isteriz. Günümüzde lüks evler, işyerleri ve sosyal tesislerimiz oldukça fazla. Fakat bu güzel yapılan çirkin görüntüsü ile elektrik hatlarının yeraltına alınmaması bozuyor. Kabloların yerden yükselen direklerin üzerinden geçirilmesi çirkin bir görüntü oluşturuyor. 

Zaman zaman hatları yeraltına almaya çalıştılar. Bunu başardıkları yerler oldu. Şuan bildiğimiz kadarıyla böyle bir çalışma yok. Bu direklerinde elektrik hatlarının da cadde ve sokaklarımızdan kaldırılmasını dört gözle bekliyoruz. Daha modern görünümlü aydınlatmalar ile şehrimizin güzelliğine katkı sağlanacağını düşünüyoruz" dediler. 


Antalya Hilal