11 / 05 / 2024

Antalya'da icradan 1 milyon 147 bin TL'ye satılık daire ve arsa!

Antalya'da icradan 1 milyon 147 bin TL'ye satılık daire ve arsa!

Antalya İcra Müdürlüğü Antalya'da yer alan 1 arsa ve 5 daireyi satıyor. Arsanın fiyatı; 367 bin 704 TL ve dairelerinde 130 bin TL ile 140 bin TL arasında değişiyor. İhaleleri de 22 şžubat'ta yapılacak



 Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan ve aşağıda cinsi,kıymeti,adedi,evsafı ile satış şartları belirtilen taşınmazlar Müdürlüğümüzce ayrı ayrı açık artırma suretiyle, ipotekten ari olarak satılarak paraya çevrilecek. Satış ilanı ilgililerin adreslerine tebliğe gönderilmiş olup, adreste tebligat yapılamaması veya adresi bilinmeyenler için işbu satış ilanının gazete ile ilanen tebliği yerine kaim olacağı iianen ve tebliğen duyurulur.

TAPU KAYDI: Antalya ili, Kepez ilçesi, Duraliler Mahallesi, 8923 ada, 1 parselde kayıtlı 795 metrekare miktarlı arsa vasfında taşınmaz.

İMAR DURUMU: Kepez Belediye Başkanlığı'nın 12.04.2010 tarih, 6794 sayılı yazısı ile Antalya, Kepez ilçesi, Duraliler tapulamalı 8923 ada, 1 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planında bitişik nizam, şematik yapılaşmalı, saçak seviyesi h: 6,50 metre olan sanayi alanında kaldığı bildirilmiştir.

HALİHAZIR DURUMU: Satışa konu taşınmaz, Unsal Mahallesi, 5072 Sok. No.16 (Yeşil Antalya Sanayi Sitesinde) Antalya adresinde, 5072 nolu sokak ile 5076 nolu sokağın kesiştiği köşededir. Parsel imar planı içinde olup arsa vasfındadır. Topoğrafik yapısı düz ve düze yakındır. Bulunduğu yere kadar tüm alt yapı ve Belediye hizmetleri getirilmiştir. Yolu asfalt ve ulaşımı kolaydır. çevresinde işyerleri ve atölyeler bulunmaktadır. Parsel üzerinde 1 adet 2 katlı bina ile sundurma bulunmaktadır. 2 katlı bina betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş olup, çatısı beton terastır. Bu yapının Personel yemekhanesi,mutfak ,wc ,muhasebe ve ofisler olarak kullanılmakta olduğu anlaşılmıştır. Dıştan açık beton merdivenle üst kata çıkılmaktadır. Kapı ve pencere doğramaları ahşap ve boyalıdır. Bina dış ve iç duvarları ile tavanları sıvalı ve boyalıdır. Zemin katında pencereler demir korkuluklu, üst kattaki pencereler ise panjurludur. Alt ve üst katlann zemin döşemeleri seramik kaplıdır. Zemin katta yer alan mutfakta tezgah üstü ve altı ahşap dolaplar mevcuttur. Mutfak tezgahı mermer olup, alın duvarları fayans kaplıdır. Zemin katta yer alan Lavabo duvarları yaklaşık 1.50 mt yüksekliğe kadar fayans kaplıdır. Lavabo ve batarya mevcuttur. Binanın zemin alanı yaklaşık 60 m2 dir. Elektrik ve su tesisatlıdır. Sundurmanın Taşıyıcı sistemi ve çatısı çelik konstrüksiyon olup üzeri saç kaplıdır, iki dar yanı kısmen kapalı uzun olan ön cephesi tamamen açıktır. Zemin döşemesi betondur. Taban alanı yaklaşık 150 metrekare...

Kıymeti: 367.704 TL. (Üçyüzaltmışyedibinyediyüzdört) TL.dir.

(II) TAPU KAYITLARI: Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ahatlı Mahallesi, 5209 ada 15 parselde kayıtlı 280 m2 miktarlı arsa vasfında taşınmaz üzerindeki;
1)  Bodrum kat 2/20 arsa paylı (1) bağımsız bölüm nolu depolu dükkan vasfında taşınmaz,
2)  Zemin kat, 4/20 arsa paylı (2) bağımsız bölüm nolu mesken vasfında taşınmaz.,
3)  1 .kat, 4/20 arsa paylı (3) bağımsız bölüm nolu mesken vasfında taşınmaz,
4)  2.kat, 4/20 arsa paylı (4) bağımsız bölüm nolu mesken vasfında taşınmaz,
5)  3-çatı kat, 6/20 arsa paylı (5) bağımsız bölüm nolu dubleks mesken vasfında taşınmaz.

İMAR DURUMLARI: Muratpaşa Belediye Başkanlığı'nın 20.02.2009 tarih, 568 sayılı yazısı ile 5209 ada, 15 parselin inşaat tarzının doğudan ikiz nizam, E= 0.25/1.00 Emsalli, 4 katlı, inşaat cephesi 87WsBt.iaşaat taban alanı 70 m2, saçak seviyesi 14,50 mt, Yol ve komşu mesafesi 5.00/3.00/0.00/0.00 mt olduğu, ek bilgiler bölümünde, Antalya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmelik hükümlerinin geçerli olduğu, parsele 18.03.1999 gün 02/12 nolu ruhsat ile inşaat müsaadesi verildiği belirtilmektedir.


HALİHAZIR DURUMU: Satışa konu bağımsız bölümler Güvenlik Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi 281 Sok. No.26 Antalya adresindeki Hacı Hasan Divarcı apartmanında bulunmaktadır. Bina, Zemin+4 normal kat+ çatı katı olup, betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiştir. çatı kısmen terastır. Her katta birer daire bulunmaktadır. Binada bulunan bağımsız bölümlere merdivenle çıkılmaktadır. Binanın dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. Merdiven çıkışlarının duvar ve tavanları sıvalı ve boyalıdır. Merdiven basamakları ve sahanlık döşemeleri mermer kaplıdır. Merdivenin yan duvarları yaklaşık 1,00 mt yüksekliğine kadar mermer kaplıdır. Apartman meskun mahal içinde olup, çevresinde eşdeğer katlı binalar bulunmaktadır. Kazım Karabekir caddesine, 281 nolu sokağa cephelidir. Kazım Karabekir caddesine yaklaşık 30 mt. mesafededir. Bulunduğu yere kadar Belediye hizmetleri ve diğer alt yapı hizmetleri getirilmiştir. Yolu asfalt ve ulaşımı kolaydır. Meslek Yüksek Okulu kuzeybatısında kalmakta olup yaklaşık mesafesi 100 metredir.

1)  Bodrum kat 2/20 arsa paylı (1) bağımsız bölüm nolu depolu dükkan vasfında taşınmaz: Hacı Hasan Divarcı apartmanının giriş katında olup, güney cepheli ve depolu bir dükkandır. Dükkan halihazırda konfeksiyon mağazası olarak faaliyet göstermektedir. Giriş katında vvc.si bulunmaktadır. Dükkandan depoya beton merdivenle içten inilmektedir. Deponun içinde ayrıca jeneratör odası mevcuttur. Dükkanın zemin kat alanı 63 m2, deposu ise 40 m2 olup toplam 103 m2 dir. Giriş ve depo bölümünün iç duvarları sıvalı ve boyalıdır. Deponun tavanı sıvalı ve boyalı, giriş katın tavanı ise asma tavandır. VVc zemin döşemeleri seramik, duvarlar plastik asma tavana kadar fayans kaplıdır. Lavabo, Alaturka hela taşı, batarya bulunmaktadır. Dükkanın cephe doğraması demir doğramalı ve vitrinlidir. Dükkanın cephesindeki tüm duvarlar taş kaplıdır. Klima, Elektrik ve Su tesisatlıdır. Kıymeti: 200.000 TL. (İklyüzbin) TLdir.

2)  Zemin kat, 4/20 arsa paylı (2) bağımsız bölüm nolu mesken vasfında taşınmaz; Hacı Hasan Divarcı apartmanının 1. Normal katında kuzey, güney ve batı cepheli bir dairedir. Bağımsız bölümde; Antre, 3 oda, 1 Salon, Hol, Mutfak, Banyo, VVc ve 2 adet balkonu bulunmaktadır. Balkonda kesme taş kaplı barbekü mevcuttur, iç duvarları saten boya, tavanı sıvalı ve boyalıdır. Kaıtonpiyerlidir. Salon tavanı alçı ve spot aydınlatmalıdır. Salonda taş kaplı şömine bulunmaktadır. Salon ve odaların döşemeleri ahşap parke kaplıdır. Holde alçı kemer mevcuttur. Banyo ,Mutfak, VVc, antre, hol, yatak odası banyosu ve balkon döşemeleri seramik kaplıdır. Banyo ve VVc tavan seviyesine kadar fayans kaplıdır. Banyoda jakuzi, duşakabin, duşluk, klozet ve Hilton lavabo ve bataryalar bulunmaktadır. Mutfak tezgahı granit mermer olup tezgah altı ve tezgah üstü mdf kaplı dolaplar bulunmakladır. Tezgah alnı Tezgah alnı renkli kare fayanslarla kaplıdır. Daire giriş kapısı çelik kapı,iç kapılar ise ahşap doğramalı ve verniklidir. Bağımsız bölümün pencere doğramaları ve balkon kapıları PVC ve çift camlıdır. Pencerelerde panjurludur. Kat kaloriferli, klima ,elektrik ve su tesisatlıdır. Alanı 115 m2'dir. Kıymeti: 130.000 TL. (Yüzotuzbin) TLdir.

3)  1 Jet, 4/20 arsa paylı (3) bağımsız bölüm nolu mesken vasfında taşınmaz; Hacı Hasan Divarcı apartmanının 2.Normal katında Kuzey ,güney ve batı cepheli bir dairedir. Bağımsız bölümde; Antre, 3 oda,1 Salon, hol, mutfak, banyo, VVc ve 2 adet balkonu bulunmaktadır. Balkonda kesme taş kaplı barbekü mevcuttur.iç duvarları saten boya, tavanı sıvalı ve boyalıdır. Kaıtonpiyerlidir. Salon tavanı alçı ve spot aydınlatmalıdır. Salonda taş kaplı şömine bulunmaktadır. Salon ve odaların döşemeleri ahşap parke kaplıdır. Holde alçı kemer mevcuttur. Banyo, mutfak ,Wc, Antre,Hol,Yatak Odası, Banyosu ve Balkon döşemeleri seramik kaplıdır. Banyo ve VVc. tavan seviyesine kadar fayans kaplıdır. Banyoda küvet, duşakabin, duşluk, klozet ve ayaklı lavabo ve bataryalar bulunmaktadır. Mutfak tezgahı granit mermer olup tezgah altı ve tezgah üstü mdf kaplı dolaplar bulunmaktadır. Tezgah alnı renkli kare fayanslarla kaplıdır. Daire giriş kapısı çelik kapı, iç kapılar ise ahşap doğramalı ve verniklidir. Bağımsız bölümün pencere doğramaları ve balkon kapıları PVC ve çift camlıdır. Pencerelerde panjurludur. Kat kaloriferli, Klima,elektrik ve su tesisatlıdır. Alanı 115 m2'dir. Kıymeti: 135.000 TL. (Yüzotuzbeşbin) TL.

4)  2.kat, 4/20 arsa paylı (4) bağımsız bölüm nolu mesken vasfında taşınmaz: Hacı Hasan Divarcı Apartmanının 3.Normal Katında Kuzeygüney ve batı cepheli bir dairedir. Bağımsız bölümde; Antre, 3 oda ,1 Salon,Hol,Mutfak ,Banyo, VVc. ve 2 adet balkonu bulunmaktadır. Balkonda kesme taş kaplı barbekü mevcuttur, iç duvarları saten boya, tavanı sıvalı ve boyalıdır. Kaıtonpiyerlidir. Salon tavanı alçı ve spot aydınlatmalıdır. Salonda taş kaplı şömine bulunmaktadır. Salon ve odaların döşemeleri ahşap parke kaplıdır. Holde alçı kemer mevcuttur. Banyo, Mutfak, VVc, Antre, Hol, Yatak odası Banyosu ve Balkon döşemeleri seramik kaplıdır. Banyo ve VVc tavan seviyesine kadar fayans kaplıdır. Banyoda küvet, duşa kabin, duşluk,klozet ve ayaklı lavabo ve bataryalar bulunmaktadır. Mutfak tezgahı Granit mermer olup tezgah altı ve tezgah üstü mdf kaplı dolaplar bulunmaktadır. Tezgah alnı renkli kare fayanslarla kaplıdır. Daire giriş kapısı çelik kapı, iç kapılar ise ahşap doğramalı ve verniklidir. Bağımsız bölümün pencere doğramaları ve balkon kapıları PVC ve çift camlıdır. Pencerelerde panjurludur. Kat kaloriferli, klima, elektrik, su tesisatlıdır. Alanı 115 m2'dir. Kıymeti: 140.000 TL. (Yüzkırkbin) TL.dir.

5)  3-çatı kat, 6/20 arsa paylı (5) bağımsız bölüm nolu dubleks mesken vasfında taşınmaz: Hacı Hasan Divarcı Apartmanının 4. Normal katında Kuzey, güney ve batı cepheli dubleks bir dairedir. Bağımsız bölümde alt katta antre, 3 oda, 1 salon, hol, mutfak, banyo, VVc. ve 2 adet balkonu bulunmaktadır. Balkonda kesme taş kaplı barbekü mevcuttur.iç duvarları saten boya, tavan sıvalı ve boyalıdır. Kaıtonpiyerlidir. Salon tavanı alçı ve spot aydınlatmalıdır. Salonda taş kaplı şömine bulunmaktadır. Salon ve odaların döşemeleri ahşap parke kaplıdır. Holde alçı kemer mevcuttur. Banyo ,Mutfak, VVc, Antre, Hol,Yatak Odası Banyosu, ve Balkon döşemeleri seramik kaplıdır. Banyo ve wc,tavan seviyesine kadar fayans kaplıdır. Banyoda küvet,duşa kabin, duşluk, klozet, ve ayaklı lavabo ve bataryalar bulunmaktadır. Mutfak tezgahı granit mermer olup tezgah altı ve tezgah üstü mdf kaplı dolaplar bulunmaktadır. Tezgah alnı renkli kare fayanslarla kaplıdır. Daire giriş kapısı çelik kapı, iç kapılar ise ahşap doğramalı ye verniklidir. Bağımsız bölümün pencere doğramaları ve balkon kapıları PVC ve çift camlıdır. Pencerelerde panjurludur. Kat kaloriferli, klima, elektrik ve su tesisatlıdır. Alt kattan dubleksin üst kata betonarme merdivenle çıkılmaktadır. Merdiven basamak ve rıhtları ile trabzan ve korkuluklar ahşap kaplıdır. Üst katta antre, 2 oda ve yatak odasında özel banyosu bulunmaktadır, iç ve dış duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Kaıtonpiyerlidir. Yer döşemeleri ahşap parke, tavanlar ahşap lambri kaplıdır, iç kapılar ahşap doğrama, vernikii ve camlıdır. Balkon kapılar ve pencereler pvc ve çift camlıdır. Teras döşemeleri seramik kaplı, terasın yan duvarları taş kaplıdır. Dubleksin üzeri ahşap çatılı ve kiremit kaplıdır. Ön ve arka teraslar kısmen çatı ile örtülü olup, çatı ahşap ve tavanı lambri kaplıdır. Alanı 170 m2'dir. Kıymeti: 175.000 TL. (yüzyetmişbesbin) TLdir.

SATIşž şžARTLARI:
1 -Yukarıda kaydı verilen taşınmazlardan:
1 Taşınmaz: 8923 ada, 1 parsel sayılı taşınmazın;   1 .Satışı: 22.02.2011 Salı günü, saat: 14.00 ile 14.10 arasında
2.Satışı: 03.03.2011 Cuma günü, saat: 14.00 ile 14.10 arasında,
2.  Taşınmaz: 5209 ada 15 parselde kayıtlı (1) Numaralı Bağımsız Bölümün 1 .Satışı: 22.02.2011 Salı günü, saat: 14.20 ile 14.30 arasında 2.Satışı: 03.03.2011 Cuma günü, saat: 14.20 ile 14.30 arasında
3.  Taşınmaz: 5209 ada 15 parselde kayıtlı (2) Numaralı Bağımsız Bölümün 1 .Satışı: 22.02.2011 Salı günü, saat: 14.40 ile 14.50 arasında 2.Satışı: 03.03.2011 Cuma günü, saat: 14.40 ile 14.50 arasında
4.  Taşınmaz: 5209 ada 15 parselde kayıtlı (3) Numaralı Bağımsız Bölümün LSatışı: 22.02.2011 Salı günü, saat: 15.00 ile 15.10 arasında 2.Satışı: 03.03.2011 Cuma günü, saat: 15.00 ile 15.10 arasında
5.  Taşınmaz: 5209 ada 15 parselde kayıtlı (4 (Numaralı Bağımsız Bölümün LSatışı: 22.02.2011 Salı günü, saat: 15.20 ile 15.30 arasında 2.Satışı: 03.03.2011 Cuma günü, saat: 15.20 ile 15.30 arasında
6.  Taşınmaz: 5209 ada 15 parselde kayıtlı (5) Numaralı Bağımsız Bölümün 1 .Satışı: 22.02.2011 Salı günü, saat: 15.40 ile 15.50 arasında 2.Satışı: 03.03.2011 Cuma günü, saat: 15.40 ile 15.50 arasında Antalya 4.icra Müdürlüğü'nde ayrı ayrı açık artırma suretiyle yapılacaktır.

1-Birinci artırmada tahmin edilen kıymetin %60'ını ve rüçhanlı alacaklar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartı ile 03.03.2011 Cuma günü yukarıda yazılı saatler arasında Antalya 4.icra Müdürlüğü'nde ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. şžu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar geçerli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi satış bedelinden ödenecektir. Damga resmi, tahliye ve teslim masrafları, tapu alım harcı ile KDV. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak,bu fark,varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-şžartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ile satış ilanının tebliğ edilemeyen alakadarlara ilan tarihinden 15 gün sonra tebliğ edilmiş sayılacağı ilan olunur. İİK.126
Dosya No: 2009/3575


Geri Dön