İhale

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.Satışa çıkarılan gayrimenkulün muhammen bedeli 106 milyon 270 bin TL, geçici teminat bedeli ise 3 milyon 188 bin 100 TL olarak belirlendi

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Satışa çıkarılan gayrimenkulün muhammen bedeli 106 milyon 270 bin TL, geçici teminat bedeli ise 3 milyon 188 bin 100 TL olarak belirlendi.

Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ocak 2023 tarihinde saat 14:00'te Gazipaşa Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığından:

1- Gazipaşa Belediyesine ait aşağıda belirtilen taşınmazın 2886 sayılı DİK’nun 37. maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile Satışı Yapılacaktır.
2- İhale aşağıda belirtilen tarih ve saatte Gazipaşa Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda Belediye Encümenince yapılacaktır.
3- İhaleye çıkartılan yerin tahmini bedeli ve geçici teminat tutarları aşağıda belirtilmiştir.
4- İsteklilerin aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte ihale gün ve saatinde ihalenin yapılacağı salonda hazır bulunması veya tekliflerinin iadeli taahhütlü mektupla Gazipaşa Belediyesine göndermeleri şarttır. İstenilen Belgeler hakkında ayrıntılı bilgiler ihale şartnamesinde belirtilmiştir.
4.1. Teklif Mektubu
4.2. Geçici teminatlarını yatırdıklarına dair makbuz veya belge,
4.3. İhale Dosya bedelinin ödendiğini gösterir makbuz veya belge,
4.4. Gerçek kişiler için nüfus kayıt örneği, tüzel kişiler için ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin kayıtlı olduğuna dair oda veya kurum belgesi,
4.5. Gerçek kişiler için Kanuni İkametgâh Belgesi, Tüzel kişiler için tüzel kişiliği temsile yetkili kişinin (şirket müdürünün) Kanuni İkametgâh Belgesi,
4.6. Tebligat için Türkiye’de adres beyanı,
4.7. Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
4.8. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.
4.9. Ortak girişim olarak ihaleye katılınması halinde ortaklarca imzalı ve noter tasdikli
ortak girişim beyannamesi,
4.10. Sabıka kaydı belgesi.
4.11. Gazipaşa Belediyesinde vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge.
5- İhale şartnamesi ve eki belgeler her gün mesai saatleri içerisinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünden veya www.gazipasa.bel.tr internet adresinden temin edilebilir. İhale dosya bedeli aşağıda belirtilmiştir. İhaleye katılabilmek için ihale dosyası satın almak zorunludur.

Çerkezköy Belediyesinden arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Bu ildeki 74 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Milli Emlak'tan 30 bin 400 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!