Toki

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…Daha detaylı bilgi verirsek de hak sahiplerinin konut tipleri ihale yapıldıktan sonra gerçekleştirilecek olan "Konut Belirleme Kurası" ile netliğe kavuşacaktır

TOKİ BAŞVURUSUNDA DAİRE SEÇİLİYOR MU? TOKİ KONUT BELİRLEME KURASI NEDİR?

TOKİ sosyal konut başvurular, konut tipi bilindiği üzere 2+1 ve 3+1 konutlar yapılacak ve herhangi bir ayrım olmaksızın, proje kapsamında başvuru yapılacaktır. Daha detaylı bilgi verirsek de hak sahiplerinin konut tipleri ihale yapıldıktan sonra gerçekleştirilecek olan "Konut Belirleme Kurası" ile netliğe kavuşacaktır.

İşte merak edilen diğer detaylar…

ANTALYA’DA YENİ TOKİ EVLERİ NEREYE YAPILACAK 2022?

TOKİ sosyal konutları 81 ilde, arsa 7 bölgede olacak. En fazla konut İstanbul'a yapılacak. 50 bin sosyal konut olacak. Ankara 18 bin, İzmir 12 bin 400, Gaziantep 10 bin, Bursa 8.650 hayata geçirilecek.

- SERİK

- MERKEZ

- MANAVGAT

- KAŞ

- GAZİPAŞA

- DÖŞEMEALTI

- İBRADI

2022 TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 20 ilde 204 iş yerini 1 Eylül ayında açık artırma usulü ile satışa çıkardı. İş yeri satın alacak kişiler, iş yerlerine yüzde 25, yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olurken Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut projesinde peşinat fiyatları da henüz netlik kazanmadı.

GELİRİ OLMAYAN TOKİ’YE BAŞVURABİLİR Mİ?

TOKİ başvurularına dair bazı detaylar merak edilip araştırılıyor. Onlardan biri de “Geliri olmayan TOKİ’ye başvurabilir mi? konusu gelmektedir. 18-30 yaş arasında ailesi ile yaşayan gençlerin tamamı TOKİ konutlarına başvuruda bulunabilir. Bu başvuru için ailenin geliri başvuru yapan gencin geliri sayılmayacaktır.

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ SATILABİLİR Mİ?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’den ev alma hakkı kazanan vatandaşlar ev taksitleri bitmeden satış gerçekleştiremeyecek.

TOKİ EV KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

2022 TOKİ kura çekimine dair detaylar belli oldu. Kura çekimi tarihi ise etap etap yapılacak. Kura çekim tarihi de Mart 2023’te son bulacak.

TOKİ kura sonuçları, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un açıklamasına göre 31 Ekim'den sonraki ilk hafta başlayacak.

12 kiloluk tüp fiyatı nedir? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 26 Ekim 2022 fiyat listesi

KYK borcumu nasıl öğrenirim?

Tapuya evrakları verdikten sonra ne olur?